Extended K-JAH
Автор:
S13
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
202.95 Мб
Завантажено:
Завантажень:
308
Всього завантажень: 308
Унікальних завантажень: 78
Ще ніхто не оцінив файл
-
28 грудня 2023extended-k-jah_1703713553_379315.rar
-
www.mediafire.comЗавантажити
Расширенная версия радио, на этот раз K-JAH, которая играет музыку в стиле регги.
Трек-лист (жирным шрифтом отмеченные новые песни)
Scientist — "Blood On His Lips"
Scientist — "Dance of the Vampires"
Scientist — "Night of the Living Dead"
Scientist — "Your Teeth In My Neck"
Scientist — "The Corpse Rises"
Scientist — "Ghost of Frankenstein"
Scientist — "The Mummy's Shroud"
Scientist — "Plague of Zombies"
Scientist — "Cry Of The Werewolf"
Scientist — "Voodoo Curse"
Установка: Файл KJAH.wav скопировать в папку "audio"
Рекомендовані файли
18 березня 2025
GTA 3

Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Цей мод додає чотири нові елементи до Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри. НАГАДУЄМО, ЩО ЦЕ ЛИШЕ ПАК МОДІВ ДЛЯ ЛЕГКОГО ВСТАНОВЛЕННЯ. Дякуємо авторам Додані елементи: Тверде дно ...
22 серпня 2024
GTA 3

Розшукувана система приховування рівня (III)
Коли-небудь хотіли позбутися поліції, але не могли це зробити легко, бо у вас 6 зірок? Коли-небудь хотіли залишитися непоміченими, щоб відвести від себе копів? Тепер ви можете! Це сильно натхнене системою приховування, введеною в моді "Vice Extended...
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 2