Озвучка Сюжетных Миссий (1я Часть) v1.0
Автор:
DevNoBat
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
62.17 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1K
Всього завантажень: 1060
Унікальних завантажень: 115

Гість

Raziel
Хохолох
San-anderius
lmfar

Dima Mister 13

Eskobar

nike-pay

Asuka Kasen
Smokie

RUS777

Timoxa247
ыф

YOCHIThMaster333
RodionPro

Jassy
vitek_133

Mr.roo

[russ]ice_phoenix

serega19999

BurgerKo

art29

Kon7ur
KENYA

Krutoy Trevor

акробат
denissssk

I-LUHA

the_GAVRON_rus

DH Dimon

orBllitS

GAZ1998

bumblebee888

NAgly

Bioh4zer

Aptos
Whitecatcorp

DimikVRN

vladislav87

=SpitFire=

Baddrey

Ingvi Falcone

Nikita_AK_47

loybleid

Jason Newsted

destroy

polivin emil

Sanek1996.ru

samp noob

ЧеРеШнЯ
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Предоставляю вашему вниманию (одноголосую) любительскую озвучку сюжетных Миссий.(А также второстепенных персонажей) Включая Радио и Рацию Полиции с ними связанных. Да безусловно она не претендует на звание идеальной но за неимением иных альтернатив пока можно довольствоваться тем что есть. Просьба строго не судить это моя первая работа в этом направлении.
P.S. Это 1я часть (Сюжетные Миссии) 2я часть (Телефонные Миссии) будет сделана (и добавлена) чуть позже.
Рекомендовані файли
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 32