NYPD & LCPD Ford Crown Victoria
Автор:
Schaefft Piohh RichardP
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.54 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
821
Всього завантажень: 821
Унікальних завантажень: 127
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.ruЗавантажитиПароль на архів: libertycity
3D-детали двигателя
Высокий уровень детализации салона автомобиля
Полностью функционирующие передние и задние фары
Все части автомобиля повреждаемые
Собственные настройки
Для нормального функционирования этой модели необходим DMagic1 Wheel Mod v3.0
Установка:
С помощью программы IMG Tool 2.0, замените в файле "gta3.img" (он находится в папке Models), файлы "police.dff" и "police.txd" на аналогичные из архива
С помощью coleditor police.col заменить в Models\Coll\vehicles.col
POLICAR.fxt поместить в CLEO\CLEO_TEXT для внутреигрового названия Police Ford Crown Victoria
Рекомендуемые файлы
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance V1
LCPD Rebalenced V1 - це мод, орієнтована на те, щоб поліція GTA 3 почувала себе складніше та весело для боротьби. Зміни: Зірка 1: Немає змін; Зірка 2: Пасажир Cop Car несе рушницю; Зірка 3: Драйвер несе Uzi, пасажир 1 несе рушницю AA, а па...
21 березня 2024
GTA 3

Крейсер LCPD - російська поліція
Тепер поліцейські машини в поліцейському кольорі будуть їздити по всьому місту свободи. Мод замінює стандартний поліцейський автомобіль, повністю змінюючи його колір. У грі мод виглядає добре і зовсім не вибиває з оригінального стилю. Встановлення...

107
214 kB
24 лютого 2024
GTA 3

Таксі мод V1.1
Це мод таксі для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати містом Ліберті на таксі. Мод має 24 пункти призначення. Ви можете швидко подорожувати та залишати таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде помітити такс...
25 липня 2024
GTA 3

Важкий пейот [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на основі 1-го покоління Ford Thunderbird (1955). Модель повністю створена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Кастомне управління Кастомні кольори Дост...

71
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Зачаровано
Привіт, мене звати Тахмід Фердус, я з Бангладеш. Це мій перший опублікований мод, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи збоями. Відомою проблемою є помилка «Необроблений виняток», яка може виникнути під час ви...
Коментарі 2