80's Army Pack
Автор:
Matti[VRN], Rockstar Games
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
606.96 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
barracks.dff, barracks.txd, patriot.dff, patriot.txd, rhino.dff, rhino.txd
Завантажено:
Завантажень:
213
Всього завантажень: 213
Унікальних завантажень: 76
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Данная модификация заменяет оригинальные транспортные средства военных, которые были в Vice City. Также заменены текстуры и номера.
Рекомендовані файли
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

13
128 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
2 трав. 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
65
51 MB
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

127
41 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 1