HQ GTAIII Radar Icons
Автор:
yojo2
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
383.13 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
hud.txd
Завантажено:
Завантажень:
2.2K
Всього завантажень: 2266
Унікальних завантажень: 489

Гість

Гість
MarceloSA

Гість

Гість

RedStar113

Maria Latore

Гість

Vishnuka
Vvladimirov525

Raziel
Yaroslav.A.Litvinov

k3fir4ik

SairitVS

Torgett

Suetset Boy

Coutinho1337

sanek-bas

Pylasen
TCPTCT

Edward Kron

yakorOK

Один_из_них

werffgdls;

DH Dimon
AlexusaI
TheElderScrollsBoy

deniiiisko

FORD LTD LX
pa3etka_tv
donatello46

Dr_Ziegler62

nikl1

WiZUAL

DimikVRN

SAiLANT

RickGrimes

TottenhamAway
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
HQ иконки радара для GTA III. Советую поставить вместе с этой модификацией.
Установка:
1. Скачать архив;
2. Распаковать;
3. Файл hud.txd переместить с заменой в папку models, которая находится в папке с игрой.
ПРИЯТНОЙ ИГРЫ!
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
11 лютого 2024
GTA 3

Bulletproof Patriot Spawn
Зараз броньований Patriot Рея доступний будь-коли після завершення місії "Marked Man". Процес відповідає історії гри та є автентичним, копіюючи механіку нагород Import/Export. Просто приїжджайте в гараж Рея в Ньюпорті, підберіть символ GTAIII та вий...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

77
2 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 4