Luigi club HD
Автор:
hotton
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
16.51 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
luigiclub.txd
Завантажено:
Завантажень:
486
Всього завантажень: 486
Унікальних завантажень: 150
-
depositfiles.comЗавантажити
Новые HD текстуры для Luigi club (еще известный как Sex Club). Все текстуры высокого разрешения и максимально схожи с оригиналом. Заменены текстуры клуба, двора и рядом стоящих зданий. На крыше клуба можно найти спрятанный пакет.)
P.s. Есть один небольшой баг, который может быть не у всех - пропадает текстура неоновой подсветки (вместо нее будет белая текстура). На моем компьютере этот баг есть ,а у одного моего знакомого он не проявляется. Возможно у вас он и не появится, но на всякий случай делайте копию заменяемого файла.
Рекомендовані файли
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

188
218 kB
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

458
1 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

120
41 MB
Коментарі 11