Frame Limit Adjuster
Автор:
ThirteenAG
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
7.21 Кб
Завантажено:
Завантажень:
17.7K
Всього завантажень: 17708
Унікальних завантажень: 7292
Rodoslaw

HA_XAPAKTEPE

Гість

Гість

Maliee002
HEL

Ramer

Vekman

Гість

Гість
BoubouV12

Гість

Гість

Гість

Михаил Ухов
anubhavdeep4

Гість

Гість

1ndreyPC

H-Stevenson

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Sturmovic

Фобос

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
KudryashovDivan

cidgigonson

ム
dreadfulman
Tomi Berseti

Celador

Саша Громов
Хохолох
TCPTCT
SMaSm-94

RUS777
st-xlii

Edward Kron

Один_из_них
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
depositfiles.comЗавантажити
CLEO-скрипт для настройки FPS в GTA 3.
Настройка: обратите внимание на название скрипта 60iiiframelimiter.cs, число 60 на начале названия файла - это настроенное количество FPS. Если хотите, например, 45 FPS в игре, то переименуйте файл в 45iiiframelimiter.cs, ну вы поняли. Допустимые значения: от 0 до 99.
Устновка: файл 60iiiframelimiter.cs скинуть в папку CLEO. Для работы скрипта требуется библиотека CLEO для GTA 3.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

327
94 kB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
19 серпня 2024
GTA 3

Money Limit Fix
Це простий мод, який додає правильний ліміт грошей до GTA 3, як і в інших 3D іграх, щоб уникнути переходу в негативні значення через обмеження знакових цілих чисел. Ось і все, що він робить... Як встановити: встановіть cleo і помістіть папку cle...
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 15