LCS Cars
Автор:
asif_ridwan
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.95 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
ambulan.txd, banshee.txd, barracks.txd, bellyup.txd, bfinject.txd, blista.txd, bobcat.txd, bus.txd, cabbie.txd, carcols.dat, cheetah.txd, coach.txd, columb.txd, diablos.txd, enforcer.txd, esperant.txd, fbicar.dff, fbicar.txd, firetruk.txd, flatbed.txd, hoods.txd, idaho.txd, infernus.txd, kuruma.txd, landstal.txd, linerun.txd, mafia.txd, moonbeam.txd, mrwhoop.txd, mule.txd, panlant.txd, patriot.txd, peren.txd, police.dff, police.txd, pony.txd, rcbandit.txd, rumpo.txd, securica.txd, sentinel.txd, stallion.txd, stinger.txd, stretch.txd, taxi.txd, toyz.txd, trash.txd, yakuza.txd, yankee.txd, yardie.txd
Завантажено:
Завантажень:
1.3K
Всього завантажень: 1308
Унікальних завантажень: 282
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Пак машин из GTA Liberty City Stories. Списка заменённых автомобилей нет, но заменяет 49 машин (В архиве 49 файлов). Мод заменяет только текстуры машин, модели - нет!
Установка: все файлы заменить в gta3.img через IMG Tool.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
14 липня 2024
GTA 3

LCS PSP Timecyc and weather
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS. Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі. Насолоджуйтесь ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

319
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 6