GTA3 R* movie menu
Автор:
NTAuthority & Rockstar
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.73 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
gta3.exe, gta3vcpad.asi, gtapadxinput.dll, x360ce.exe, xinput1_3.dll
Завантажено:
Завантажень:
565
Всього завантажень: 565
Унікальних завантажень: 99
Ще ніхто не оцінив файл
-
17 листопада 20231373113458_gta3-r-movie-menu.zipПароль на архів: libertycity
Рекомендуемые файлы
16 січня 2024
GTA 3

Russifier для GTA3 (субтитри для голосу, що діє з Wuzvoice)
Rusifier для gta3 v0.1 (субтитри для голосу, що діє з wuzvoice) як руса для Grand Theft Auto 3 v0.1 взяв локалізацію з "buki", а субтитри адаптовані Wuzvoice для більш комфортної гри. ustanovka: зАменитт Французький. В Корнев Попке ігры. Історія ...
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
2 травня 2024
GTA 3

Емоджики rectile 1.0
Транспортні засоби для GTA 3, колекція оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виготовлених у одному стилі та додано невеликі деталі, наприклад: читабельні ліцензійні знаки, склоочисники, кришки для газових танків тощо Тепер у кожного авто...
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance V1
LCPD Rebalenced V1 - це мод, орієнтована на те, щоб поліція GTA 3 почувала себе складніше та весело для боротьби. Зміни: Зірка 1: Немає змін; Зірка 2: Пасажир Cop Car несе рушницю; Зірка 3: Драйвер несе Uzi, пасажир 1 несе рушницю AA, а па...
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

48
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
45
91 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
53
51 MB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

8
128 MB
9 вересня 2024
GTA 3

Класичний капот PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Крім іконок зброї, також було перероблено мітки на карті; тепер вони виконані у HD якості. Значки магазину зброї та гаража для мінування були перероблені під сти...

397
1 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо -мод для GTA 3. Нова версія LCHC від GTA IV/EFLC для GTA 3 з різними треками. Замініть будь -яке бажане радіо, наприклад, Head.mp3. HC 4 ЖИТТЯ! Трекліст: Bad Brains - Великий поглинання; Bad Brains - Sailin On; Закон Мерфіса -...
18
255 MB
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
Коментарі 6