Honda S2000 v 2.0 by Formularedline
Автор:
Formularedline
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
467.20 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
S2000.cfg, banshee.dff, banshee.txd, particle.txd
Завантажено:
Завантажень:
527
Всього завантажень: 527
Унікальних завантажень: 62
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Данный файл заменяет Banshee на Hondу S 2000
-Качество текстур среднее
-Качество модели среднее
Установка: файл banshee.txd и banshee.dff заменить в gta3.img
Рекомендовані файли
12 липня 2024
GTA 3

Surrounded By Zombies
Ласкаво просимо до мого нового зомбі-моду для GTA 3. Він називається Surrounded By Zombies. Скорочено: SBZ. Увага: Цей мод все ще знаходиться на стадії бета-тестування, в ньому є помилки, але їх буде виправлено найближчим часом! Цей мод є повною ко...
7 травня 2024
GTA 3

Dinka Previon '96
Dinka Previon '96 та Honda Prelude 1996-2001 для вашого GTA 3! Особливості моделі такі: 1 версія автомобіля (2-дверний купе); Спеціальна обробка, кольори за замовчуванням та рядки/лінії; працює як заміна за замовчуванням. З Новим роком! ...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

25
5 kB
Коментарі 4