Shoreside Bridge v 1.3
Автор:
MrMilti
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
234.58 Кб
Завантажено:
Завантажень:
1.1K
Всього завантажень: 1184
Унікальних завантажень: 249

wwwwandrarijaz

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Stinger Yakuza

d1g1t4t0r
pa3etka_tv
mykola 1996

Dr_Ziegler62

MaximaL

golubev176

nikita17032001

nikl1

Cumsterdump

ARSEN XVI

Desiz la peste

404 Not Found

IMG Tool 2.0

Bioh4zer
Colt1911
nikita_nazarov

Kozarenko

20daint00

DimikVRN

Unnamed58

OT_VINTA

Aptos

strx
Ще ніхто не оцінив файл
-
7 листопада 2023shoreside-bridge-v-1-3_1699364651_855975.zip
Новый мост для GTA 3.
Раньше, чтобы пересечь реку, разделяющую обе части Шорсайд Вейл, приходилось совершать долгий объезд либо через единственный большой мост, либо плотину Кокрейн, либо туннель Портер. Теперь можно быстро добраться от Аэропорта Фрэнсис до Садов Вичита туда и обратно. Очень удобно, а главное мост прекрасно вписывается и не портит атмосферу уже знакомого нам Либерти-Сити.
v1.3:
- Новые IDы для предотвращения конфликтов с другими картами;
- Улучшено освещение;
- Новые световые эффекты в ночное время суток;
- Скорректирована яркость у деревьев;
- Исправлена низкая детализация моделей деревьев.
Рекомендовані файли
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

12
124 kB
Коментарі 7