Liberty Unleashed 0.1 RUS
Автор:
cool108
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
748.74 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
9K
Всього завантажень: 9024
Унікальних завантажень: 821

Гість

Гість
PurpleXboy

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

REDEMAX Mods

Алик Топильский

mr.spirit
Хохолох

Kon7ur

TommyVercetti0424
Mirvin
TCPTCT
kir23rus2016
doomdog

red_vovter
Nellsen

MrValeraZIP

POSTALDUDE

Darkevil96
Егор1123508

sirotkin

sasha196741

Cowboy69
Tema228rus78

Димсон
mazafakа
Rockstar_man

Colin233

Philips_27

qwert123
TheElderScrollsBoy

=SpitFire=
Bitman
pa3etka_tv
tolik2004
Bamu

Sezar11

neizvestno13

CYRAX X

Spiderman

ak 49
Taekvondist
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 жовтня 20231347355291_gta3_russianlu.zipПароль на архів: libertycity
Переведенный на русский язык клиент для игры в GTA 3 по сети.
+ Новая качественная(128x128) иконка.
Переведено всё кроме hostname, ping, players, game, gamemode, server name, server ip, rules, key, value, server players, server ping, что особо не нужно.
Так же переведён некоторый текст который появляется в чате при подключении/отключении к/от серверу(а).
Рекомендовані файли
28 жовтня 2024
GTA 3

Megamind's LU Browser
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна онлайн-багатокористувацька модифікація для Grand Theft Auto III , розроблена для забезпечення гравцям покращеного багатокористувацького досвіду. Основна мета Liberty Unle...

82
121 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
18 березня 2025
GTA 3

Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Цей мод додає чотири нові елементи до Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри. НАГАДУЄМО, ЩО ЦЕ ЛИШЕ ПАК МОДІВ ДЛЯ ЛЕГКОГО ВСТАНОВЛЕННЯ. Дякуємо авторам Додані елементи: Тверде дно ...
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

268
5 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 30