Полнокрылый Додо
Автор:
Zmey20009
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
68.00 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
4.3K
Всього завантажень: 4348
Унікальних завантажень: 805

Дон Дегули

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Sniffeh

MateenHey2002

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Игорь Демакоф

Гість

Гість

Гість

Dream Colt14

Dark Avanta

Hovac
developer_180790

mr.spirit
Slava01

Celador

Depeche Mode

GTAshnik177
Genad

Spartan 112

=SpitFire=

aschabalol

REHMBY

GTA_Masters19

Bobby
Rockstar_man

DIMASSSS

golubev176

CYRAX X

Dr_Ziegler62

nikl1

ryder99
DARSpead

kov-snaiper

cowboy

Alien Studio

Vega

mos_cracin

Aptos
HD-MAN

Xlom

Fierro
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Мод превращает Додо в нормальный полнокрылый самолёт. Улучшенное управление!
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
31 жовтня 2023
GTA 3

Гра завершена на 51% (сюжет не торкається)
Це збереження типу "хорошого старту" з виконаними доданнями. завдання. Вам просто потрібно пройти сюжет. У цій збереженні: Я пройшов всю додаткову місію; виконував усі бійки та унікальні стрибки; зібрав 99 пакетів із 100, тому що Останній ...
395
22 kB
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
18 лютого 2024
GTA 3

Little Girl v1.3
Цей мод замінює Клода на жінку ("Little Girl"), Оригінальна ідея користувача "XYzar". Скіни зроблені мною, я додав жіночі анімації та модель з виправленими пальцями. Оновлення v1.3: -Всі скіни були перероблені, щоб зробити їх High Quality, і додано...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
2 трав. 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
31 серпня 2024
GTA 3

Elephant .fxt Tool
Посилання на веб-додаток: https://barcode-studia.ru/fxt/ Російський текст не підтримується в 3D-іграх GTA нативно, тому доводиться використовувати різні нестандартні кодування. Це може здатися занадто складним для файлів .fxt, які використовуютьс...

55
26 kB
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
Коментарі 13