NoCD для GTA 3 v1.1 для русификаторов от "Бука" и "1C"
Автор:
Неизвестен
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.00 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
gta3.exe
Завантажено:
Завантажень:
18.1K
Всього завантажень: 18176
Унікальних завантажень: 1714

Гість

Михаил Ухов

aleks926820

MARZIPAN

WilsonGamer2020 ^_^

prikolizer

ArtemRockstar

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
hereticath

Гість

Гість

Гість

Гість

cidgigonson

Archangel0934

PETRGT

Alnemus

mr.spirit
San-anderius

Celador
Хохолох

daniel 360

GTAshnik177

Zuhel

KaZZaK

VITEK1713
fredom

Trojan

1993alex1993

polivin emil

Jassy

bukkie

aslan4ik

сифон

gutentrah

Mystery95rus

BrunoPogo

Bobby

NeTw0rK
Eugene Sergeevich

GTAlex

Cumsterdump

Dr_Ziegler62
angiekangie88228

The Killer
Ще ніхто не оцінив файл
-
8 жовтня 20231341230077_no_cd_to_gta3_1.zipПароль на архів: libertycity
NoCD для GTA 3 v1.1 для русификаторов от "Бука" и "1C".
В отличии от других кряков, с этим текст в игре отображается нормально, а не криво.
Да и сам кряк хорош, я с ним всю игру на 100% прошёл и не заметил никаких кривостей.
Установка: файл gta3.exe скинуть в папку с игрой и подтвердить замену.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...

122
8 MB
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
731
621 MB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...

512
71 MB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
1.3K
16 MB
16 січня 2024
GTA 3

Russifier для GTA3 (субтитри для голосу, що діє з Wuzvoice)
Rusifier для gta3 v0.1 (субтитри для голосу, що діє з wuzvoice) як руса для Grand Theft Auto 3 v0.1 взяв локалізацію з "buki", а субтитри адаптовані Wuzvoice для більш комфортної гри. ustanovka: зАменитт Французький. В Корнев Попке ігры. Історія ...
696
1000 kB
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...

104
26 kB
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...

172
37 kB
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...

82
67 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...

389
655 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

311
94 kB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

259
5 MB
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

10
124 kB
Коментарі 19