Документация и карта
Автор:
mhodan
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.41 Мб
Завантажено:
Завантажень:
933
Всього завантажень: 933
Унікальних завантажень: 79

Фобос

TVFD
Ershatina
Хохолох

RUS777

yakorOK

Dr_Ziegler62
D1van

GameboyDHDimon
Robert_Nikson

alexandr_misyurkeev

deniiiisko

nikcsud
Stuff1337

nikl1

Снайпер

fam12345

Hardoc
Juicy_Fruit
AtikiN

Desiz la peste
TheElderScrollsBoy

RMA

Vladimir_P

DimikVRN

LB
mafia2.com

Mor

TRE_TRE

vlad-b-3

NANIC

Kozarenko

Vano GT

Aptos

gtamoderat

Dark_Ramm
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Документация и карта игры GTA III.
Полностью русская. Иногда может быть интересно и полезно.
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
16 жовтня 2024
GTA 3

Покращене інтро відео
Привіт всім! Я вирішив зробити свою версію інтро для GTA III. Я взяв оригінальне інтро, відео "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)", і об'єднав все з найбільш атмосферною музикою для цієї гри: "Omni Trio — First Contact". В цілому ...

157
45 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
19 грудня 2024
GTA 3

Новий непрозорий радар
Всім привіт! В оригінальній грі є карта, яку видно нам тільки на мінірадарі. Але там не показуються дороги та вода. Тобто вони повністю прозорі, що часом може бути незручно. Так от, цей мод замінює вашу внутрішньоігрову карту, додаючи туди відображе...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

267
5 MB
Коментарі 11