FireFly Dodo
Автор:
DARTH TETHY
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
69.00 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
carcols.dat, dodo.dff, dodo.txd, handling.cfg, vehicles.col
Завантажено:
Завантажень:
406
Всього завантажень: 406
Унікальних завантажень: 88
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Вариант раскраски неповторимого самолета Dodo, смотрится очень эффектно.
Рекомендовані файли
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

127
41 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
24 березня 2025
GTA 3

Альтернативні пропелери та виправлені гвинти
Цей мод додає нові пропелери для вертольотів та Dodo , виконані в стилістиці Vice City та San Andreas . Також включає виправлену версію оригінальних пропелерів для тих, хто віддає перевагу класичному дизайну. Встановлення: Перемістіть папк...

17
3 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

327
94 kB
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

27
5 kB
3 березня 2025
GTA 3

Покращені пропелери
Мод, який виправляє потворний дизайн вертолітного гвинта або пропелерів Додо, чому б і ні? На даний момент дуже потрібний мод, чи не так? Тепер ці транспортні засоби будуть виглядати більш природно, і гра не втратить своєї суті. Установка проста, п...

23
1 MB
Коментарі 4