Tunnel To The Ghost Town Ver.2
Автор:
M@JESTIC
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.09 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
hill_tunnel2.dff, landne.col, landne.ide, landne.ipl, landsw.col, tunnels.txd
Завантажено:
Завантажень:
3.9K
Всього завантажень: 3988
Унікальних завантажень: 1093

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
fsdfsd

WilsonGamer2020 ^_^

Гість
mellowmonk

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Никита Пенкин

Гість
GTA3fan3

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

mr.spirit

DtCreater

Павел Антонов
TCPTCT

dikivan2000
AlecsLOL
Genad

Stinger Yakuza
evgenij.voronin

Sgt. Arch Dornan

Gavr01998
pa3etka_tv
TheElderScrollsBoy

Lin_Look
Илюха Емельянов

MaximaL

golubev176

Crosse

nikl1

strx

Stalker-priboy

Captain Price

Dr_Ziegler62

Kozarenko
Ще ніхто не оцінив файл
Мод, добавляющий тоннель до Города-Призрака в GTA 3.
Список изменений Tunnel To The Ghost Town Ver.2:
- Более качественные текстуры.
- Убраны заграждения перед въездом в туннель.
- Изменена траектория тоннеля.
- Более качественная дорога внутри тоннеля.
- Убран эффект исчезания тоннеля в Городе Призраке (Кто качал прошлую версию, тот встречал этот баг)
- В комплекте коллизии Города Призрака. Можно прогуляться по городу и всё потрогать, стены осязаемые!
Очень качественный мод!
Рекомендовані файли
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
64
51 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
28 березня 2024
GTA 3

HUD із збірки SAM THE ЖТА
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА" Це ори...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
Коментарі 19