New Outfit Mod
Автор:
UncleFu
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
436.00 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
6.1K
Всього завантажень: 6167
Унікальних завантажень: 1293

Abdurrauf
G3NATIC

Гість

Гість

Гість

Vekman

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
sfd zs fd
Shayan Khani

Гість

Гість

Гість

Фобос

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

MichepBRO
Фаннур Магнат

mr.spirit

TVFD
Larx
Purple_DeaD

Kid_Dynamite

Yoto
lmfar

Mr.Versetty777

AlexHitrov

79512682545

Rogue

xatabman

d1g1t4t0r

Mr.Konstantinos
Alevtina

Sanek1996.ru

deniiiisko

Big smoke 314

Albert08

cooltrajf
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Новая одежда для Клода.
Рекомендовані файли
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
16 лютого 2025
GTA 3

Crouch Mod
Цей скрипт дозволяє вам присідати та стріляти так само, як це роблять поліцейські та інші пішоходи в GTA 3 Як встановити : встановіть cleo і помістіть папку cleo у вашу папку GTA 3 Як використовувати : натисніть C, щоб присісти, і коли ви спробу...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
24 травня 2024
GTA 3

Classic Axis 2.1
Ця версія була видалена на офіційному форумі , створеному автором. Тож ви можете завантажити її тут. Особливості: Вільне переміщення камери (включаючи автомобіль) Можливість прицілювання зброєю Можливість ходьби (Alt + W) Вимоги: ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
23 березня 2025
GTA 3

Графіка від Nintendo64
GTA III N64 Graphic Mod — мод, що дає унікальне перероблення графіки для класичної гри Grand Theft Auto 3 , натхненне естетикою консолі Nintendo 64. Майже всі текстури, включно з машинами, будівлями, деревами, травою і камінням, перероблено в ду...
Коментарі 12