San Andreas Weapon Pack v1.0
Автор:
lithJoe,D-Ice95
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.40 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1.8K
Всього завантажень: 1820
Унікальних завантажень: 358

Solo Main

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
lmfar
TCPTCT

Edward Kron

Hellson

Jason Newsted

d1g1t4t0r

DeVidSonHoli

Mental † Suicide

FabertonWARE

GTAIII_forever

Ryder88Stat1ter.
mykola 1996
tesla19
pa3etka_tv
Gazoline

Krylov1998

Undead099032
yma.22

TottenhamAway

666oganes666

sultan98
Andriy7890

Captain Price

ant9899
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
depositfiles.comЗавантажити
-
dfiles.euЗавантажити
Данная модификация заменяет стандартное оружие, на оружие из игры GTA San Andreas.
Рекомендовані файли
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

12
124 kB
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезавантаження
Просте розвага параметрів. Тепер більше не потрібно зарядити! Встановлення: Android - Папка в архіві "com.rockstar.gta3", щоб скопіювати в папку SD/Android/Data PC - Пройдіть у папки до файлу Gebon.dat, Тому розмістіть його в папці даних вашої гри ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
21 березня 2024
GTA 3

LCPD Cruiser - Міліція Росії
Тепер по всьому місту Свободи будуть їздити поліцейські машини в міліцейському забарвленні. Мод замінює стандартну поліцейську машину, повністю змінюючи її забарвлення. В грі мод виглядає добре і зовсім не вибивається з оригінальної стилістики. Ус...

110
214 kB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Фореллі буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з'являться в: Portland View; Saint Mark's; Chinatown; Red Light District; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Мафія тепер...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
9 серпня 2024
GTA 3

Збірка зброї
Збірка зброї з Counter-Strike: Condition Zero Цей мод включає в себе портовані моделі зброї з гри Counter-Strike: Condition Zero з деякими правками від автора. Всі моделі ретельно тестувалися у збірці Updated Classic, забезпечуючи відмінну якість т...

120
284 kB
Коментарі 15