Карта Додаткових місій у GTA 3: Hard Real Mod
-
22 серпня 2025karta-raspolozhenija-dopmissijj-gta-3_1755839118_769422.rar
Всім привіт! Нещодавно, проходячи GTA 3 Hard Real Mod на своєму каналі, я зіткнувся з проблемою: не міг знайти останню додаткову місію по збору чекпоінтів, необхідну для проходження гри на 100%. Всього таких місій повинно бути вісім, але я знаходив лише сім. Однак буквально вчора на стрімі мені випадково вдалося виявити цю загублену восьму місію. В інтернеті та на YouTube я не знайшов ні гайдів, ні карт з розташуванням цих місій, тому вирішив зробити свою!
В архіві ви знайдете власну карту з відміченими місіями та PSD-файл для Photoshop — раптом комусь знадобиться.
В найближчі дні планую викласти на свій YouTube-канал гайди по цим місіям, адже їх досі ніде немає!
Всем привет! Недавно, проходя GTA 3 Hard Real Mod на своём канале, я столкнулся с проблемой: не мог найти последнюю дополнительную миссию по сбору чекпоинтов, необходимую для прохождения игры на 100%. Всего таких миссий должно быть восемь, но я находил только семь. Однако буквально вчера на стриме мне случайно удалось обнаружить эту потерянную восьмую миссию. В интернете и на YouTube я не нашёл ни гайдов, ни карт с расположением этих миссий, поэтому решил сделать свою!
В архиве вы найдёте собственную карту с отмеченными миссиями и PSD-файл для Photoshop — вдруг кому-то пригодится.
В ближайшие дни планирую выложить на свой YouTube-канал гайды по этим миссиям, ведь их до сих пор нигде нет!