Бідний добре -
Автор:
TREEdog
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
694 байт
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bleednshake.csЗавантажено:
Завантажень:
16
Всього завантажень: 16
Унікальних завантажень: 13
-
plokhoe-samochuvstvie_1738183082_317658.7zЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Привіт усім! Це ваш добрий добрий ді -джей Tridog.
Скрипт Работетт. Рясовий.
Недоліки: Камера трясеться навіть у катетах.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Плохое самочувствие
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендуемые файлы
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
21 березня 2024
GTA 3

Крейсер LCPD - російська поліція
Тепер поліцейські машини в поліцейському кольорі будуть їздити по всьому місту свободи. Мод замінює стандартний поліцейський автомобіль, повністю змінюючи його колір. У грі мод виглядає добре і зовсім не вибиває з оригінального стилю. Встановлення...

106
214 kB
15 червня 2024
GTA 3

Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стильних автомобілів з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури добре виглядають у грі і не виділяються з інших транспортних засобів. CARS: Hermes - від GTA VCS; saber - від Gta vc; Z-Type-від GTA 2; Deluxo - від GTA VC. ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Альтернативне радіо (1989) v2.0 (Hotfix)
Ось оновлення моєї альтернативної хвилі 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановити - Покладіть у папку аудіо. Радіо, включаючи 24 Нові пісні WAVE/HI-NRG/EUROPOP ЗАРАЗ 1981-1989 рр., Три комерційні перерви та джинглі. Addon може бути частиною мого п...
16 жовтня 2024
GTA 3

Вдосконалене вступне відео
Привіт усім! Я вирішив зробити свою інтро версію для GTA III. Я взяв оригінальне інтро, відео "Grand Theft Auto 3 - 10th Anniversary Trailer (Multi)", і об'єднав все з найатмосфернішою музикою для цієї гри: "Omni Trio - First Contact". Загалом вийшл...

121
45 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, і тепер я оновив наступне: 1. Карти HD 2. Ніяких додаткових нулів у ...
19 січня 2025
GTA 3

Мотоцикл
Ну, сталося. Пропоную вашій увазі мод на мотоцикл для оригінальної GTA 3 — тільки для версії 1.0. Фічі: Мотоцикл машинний, але з власною фізикою (=SpitFire=), яка поширюється на id103, 130, 159 і 160. (Краще ставити на 103, 130, оскільки з...
121
2 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 8