ПК поїзд з графіті з PS2
Автор:
yazlow
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
223.60 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
24
Всього завантажень: 24
Унікальних завантажень: 22
Поїзд у ПК та PS2 версіях трохи різний – ПК версію відрізняє більш висока деталізація, але й у PS2 версії є перевага – поїзд по всій довжині прикрашений графіті. Взявши за основу ПК версію, я старанно завдав графіті туди, де вони були у PS2 версії, при цьому максимально постаравшись зберегти ПК рівень деталізації.
Особливості мода:
- Модель з ПК деталізацією (за винятком зовнішніх бічних ребер жорсткості, які здалися мені недоречними на боковинах з графіті);
- Текстури графіті із PS2 версії.
Установка: перенесіть папку graffiti train у папку modloader, якщо він у вас є, або додайте із заміною вміст папки graffiti train у gta3.img, якщо modloader'а у вас немає.
На цьому все, всім приємній грі!
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
pk-poezd-s-graffiti-iz-ps2_1734963206_899620.zipЗавантажити (0.22 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
20 серпня 2024
GTA 3

Графіті в поїзді з версій PS2
Невеликий мод, який повертає графіті до гри до стін поїзда з версії PS2. Тільки стіни змінюються, а інтер’єр залишається таким же, як у версії ПК. Встановлення проводиться через Factory або IMG Factory. В архіві є дві варіації текстури: з рівнем M...

96
229.96 kB
9 вересня 2024
GTA 3

Класичний капот PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Крім іконок зброї, також було перероблено мітки на карті; тепер вони виконані у HD якості. Значки магазину зброї та гаража для мінування були перероблені під сти...

352
1.10 MB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD-скінів для Xbox-версії Клода з головою для ПК
Всім привіт! Я радий представити вам ще один набір скінів високої роздільної здатності для Клода, який складається з 11 унікальних дизайнів. Кожен пакет містить різні варіанти курток, штанів і взуття, пропонуючи різноманітні стилі відповідно до ваши...

172
32.13 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж, але вже для ПК версії гри. Спосіб установки: розпакувати все з архіву в корінь гри, в папку audi...

18
973.64 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

30
898.18 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...

214
94.34 kB
23 грудня 2024
GTA 3

Сентінел ФО & Мафія КСС
Sentinel і Sentinel XS у Vice City візуально відрізняються здебільшого лише наявністю у XS невеликого тюнінгу - повітрозабірник на капоті, "жалюзі" на задньому склі та спойлер на багажнику, але в III відмінностей більше - у Sentinel як мінімум немає...

29
786.87 kB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
27 січня 2024
GTA 3

Автомобілі метро типу 81-714 [ПК / Android]
Автомобілі метро 81-714 або в "ліцензійному значенні" від Maximglin. замінює потяг метро. плюс: відсутність критичних помилок; легко встановити; важить мало. Установка (Android): Розпакуйте архів; Відкрийте GTA3_ATC.IMG за доп...

69
219.17 kB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
22 липня 2024
GTA 3

HD Skins для версії Xbox Claude з PC Head
Привіт усім, я представляю вам мої HD-Retouched, шкури, виготовлені на замовлення, загалом 31 (включаючи тюремну форму), створену для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! сумісний з модлатером та шкірою та кістками (xbox версія Claude з голов...
16 вересня 2024
GTA 3

Вантажний потяг із Сан -Андреаса
Вантажний потяг із Сан-Андреас для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на вантажний, додаючи реалістичності та різноманітності ігровому світу. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, це...

8
180.08 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Коричнева смуга від Сан -Андреаса
Коричнева смуга від Сан -Андреаса для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City поїздом, додаючи реалізму та різноманітність у ігровий світ. Якщо вам сподобаються моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод, ...

20
107.31 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, і тепер я оновив наступне: 1. Карти HD 2. Ніяких додаткових нулів у ...
Коментарі 0