Liberty City Classic 2024 v 1.1
перегляньте моє відео та поділіться ним:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1]
Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, а тепер я оновив так:
1. HD карти
2. Жодних додаткових нулів готівкою, наприклад, $00001500 тепер відображатиметься як $1500
3. Автомобілі, перероблені в стилі LCS, крім Manana
4.HD пальці Клода, а також педпрацівників, крім поліції
5. Виправлення шиї Catalina
6.Міні-гра Ice cream, коли вам потрібно включити дзвінок і піти до людей, які шукають клієнтів.
7.Частинки покращено, як у LCS
8.PS2 анімований Клод
9. Функція автозбереження, хоча повідомлення не з’являється, але коли ви закінчите місію, воно автоматично збережеться в 7-й слот, дивіться мої знімки екрана
10. Відновлено музику, яка була видалена з PS, але відтворювалася в PS2
Оновлене Radio as повертає вирізані треки, а також одну з версії для PS2.
Нові треки:
Том Нови — Back to The Streets [Head Radio]
Конор і Джей — Carry Me Off [Head Radio]
Marydancin — Wash Him Off [Lips 106]
Джанні Скікі — O Mio Babbino Caro [Double Clef FM/PS2]
Marydancin — Wash Him Off можна почути лише в 5-секундному вкладиші.
Том Нови — Назад на вулиці був у телевізійному трейлері
11. Оновлений логотип HD в меню
12. при зміні радіостанції при прокручуванні мишки з'являється значок
13. Будь ласка, будь байдужим перед копами, якщо ти озброєний, тоді ти отримаєш зірку в розшук
14. Ємність магазину для зброї на 7 патронів поміститься в магазин пістолета, на 30 патронів в узі, а на 7 патронів у дробовик, як VC
15. Куленепробивні автомобілі безпеки.
Ласкаво просимо! Моєю початковою метою було створити гру GTA 3, схожу на Definitive Edition, у класичному стилі, але через її складні моделі, на відміну від VC і SA, а також обмежені модифікації, я створив гру, на яку потрібен місяць наполегливої роботи. Усі тести виконано без збоїв і безпечного файлу (з повним аудіо та радіостанціями OG)
Перш за все я хочу подякувати моддерам: Gui.GTA3, ThirteenAG, Birds, TJGM, Hollywood Jack, Colt1911, Jemoeder51 for Upstate country, Fire_Head, MTALJKSTAR, hottonortho Doggo, DimZet, DimZet13, AndPewLowThar, Dingleman Luigi Goterelli, RWWPL, avals343, neon , kewun Ateh, Silent і Vone.
Після завантаження ZIP-файлу розпакуйте файл
Не потрібно встановлювати гру:
1. завантажте цю гру з опису
2. Розпакуйте гру в потрібну папку (примітка: будь ласка, не видаляйте та не змінюйте файли, якщо ви не знаєте жодних модів)
3. Перший раз перевірте у властивостях «lclassic24» і перевірте, чи його система сумісна з пакетом оновлень 2 для Windows XP, натисніть «Застосувати»...не забудьте поставити прапорець «запускати від імені адміністратора», щоб запобігти збоям і добре.
4. запусти цю гру
Наступного разу клацніть безпосередньо на піктограмі 'lcclassic24'
*РЕКОМЕНДАЦІЯ: БУДЬ ЛАСКА, НЕ імпортуйте файли збереження в документи через конфлікти модів. Гра вийде з ладу [УВАГА] Залиште все як є та грайте.
Примітка. Якщо ви не знаєте, що будь ласка, ніколи не торкайтеся папок і не видаляйте їх, інакше виникнуть багато проблем, наприклад збої та нескінченне завантаження або затримка.
Незначні помилки
1. На розширеній карті «Upstate Liberty» немає машин, поліція та я не можемо зняти конуси та бар’єр, незважаючи на численні спроби, оскільки Rockstar мав створити це, а банк, який розташований у вступній сцені, насправді це був у північній частині штату. Принаймні я додав це.
2. Класичний движок зі зниженою версією, ніж VC і SA, тому модифікувати ці ігри стало складніше.
___________У GTA 3 не так багато потужних і зручних інструментів модифікації, ніж у VC і SA. Це може ускладнити створення та впровадження модів. ____________
3.
ПРИМІТКА. Якщо ви знаєте, як це виправити чи покращити, ви можете модифікувати його, але, будь ласка, відзначте мені також мою мету створити класичну гру з новою атмосферою, незважаючи на DE, але люди ненавидять DE.
Будь ласка, прокоментуйте, а пізніше я завантажу відео на Youtube.
Дякуємо
быстро и просто
-
liberty-city-classic-2024-v-1-1_1732979046_278596.zipЗавантажити (819.10 MB)v1.1 updatedПароль на архив: libertycity