Liberty City Classic 2024 v 1.1
Привет! Моя цель була включена в тому, щоб створити класичне ощущення від GTA 3, додавши елементи з Повне видання. Однак із-за складності моделей у GTA 3 у порівнянні з Vice Cityи Сан-Андреас, а також обмеженості доступних модів, я вирішив створити нову версію гри, потратив місяць на упорну роботу. Після ретельного тестування не було виявлено збоїв, гра підтримує збережені файли з оригінальною аудіотрекою та радіостанціями.
Особлива подяка:
Хочу висловити подяку таким моддерам за їх вклад:
Gui.GTA3, ThirteenAG, Birds, TJGM, Hollywood Jack, Colt1911, Jemoeder51 (Upstate Country), Fire_Head, MTALJKSTAR, Hottonortho Doggo, DimZet, DimZet13, AndPewLowThar, Dingleman і Vone.
Інструкція по установці:
- Скачайте гру по ссылке в описании.
- Візьміть гру у вибрану вами папку. (Примітка: не видаляйте та не змінюйте файли, якщо не розумієтеся в модах.)
- Потім натисніть OK.
- Запустіть гру з ярликом 'lclassic24'.
У наступних іграх просто щелкайте на значок 'lcclassic24', щоб запустити гру напряму.
Важливе зауваження:
- Предупреждение по сохранениям: Не імпортуйте файли, збережені в папку документів, так як це може викликати конфлікти модів і привести їх до сбоїв. Встановіть структуру папок без змін, щоб уникнути проблем із завантаженням, зависаннями або лагами.
- Мелкие баги:
- На розширеній карті Upstate Liberty немає машин, поліції, а також мені не вдалося зняти конуси та бар’єри, так як Rockstar повинна була цим займатися. Банк, який показаний у вступному ролику, на самому місці знаходиться в північній частині штату.
- Двігатель гри був знижений порівняно з VC і SA, що ускладнює моддінг.
- Вода іноді може виглядати зеленою. Не переживайте, це нормально!
Моддінг і автори:
Моя цель була створена для GTA 3 в атмосфері класичної гри з новим підходом, незважаючи на проблеми з Повне видання.
Найближчим часом я також загружаю відео про моду на YouTube! Слідуйте за новинами, і спасибі за вашу підтримку!
быстро и просто
-
liberty-city-classic-2024-v-1-1_1732979046_278596.zipЗавантажити (819.10 MB)Пароль на архив: libertycity