Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1]
Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, і тепер я оновив наступне:
1. Карти HD
2. Ніяких додаткових нулів у готівці, наприклад, $00001500 тепер відображатиметься як $1500
3. Автомобілі, перероблені на Стиль LCS, крім Манани
4. HD пальці Клода, а також педпрацівників, крім поліції
5. Виправлення шиї Каталіни
6. Міні-гра «Морозиво», оскільки вам потрібно ввімкнути дзвінок і піти до людей, які шукають клієнтів .
7. Partcles покращено, як у LCS
8. PS2 анімований Клод
9. Функція автозбереження, хоча повідомлення не відображається, але коли ви закінчите місію, воно автоматично збережеться в 7-й слот, дивіться мої знімки екрана
10. Відновлено музику, яка була видалена з PS, але програвалася в PS2
Оновлене Radio as повертає вирізані треки, а також одну з версії для PS2.
Нові треки:
Tom Novy — Back to The Streets [Head Radio]
Conor and Jay — Carry Me Off [Head Radio]
Marydancin — Wash Him Off [Lips 106]
Gianni Schicchi — O Mio Babbino Caro [Double Clef FM/PS2]
Marydancin — Wash Him Off можна почути лише в 5-секундній частині.
Tom Novy — Back to The Streets був у телевізійному трейлері
11. Оновлений логотип HD у меню
12. під час зміни радіостанції піктограма з’являється під час прокручування миші
13. Будь ласка, будьте обережні перед поліцейськими, якщо ти озброєний, то ти отримаєш зірку в розшук
14.Ємність магазина для зброї 7 патронів поміщаються в пістолетний магазин, 30 патронів в узі і 7 патронів у дробовик, як VC
15. Куленепробивні автомобілі безпеки.
Ласкаво просимо! Моєю початковою метою було створити гру GTA 3, схожу на Definitive Edition, із класичним настроєм, але завдяки її складним моделям, на відміну від VC і SA, а також обмеженим модам, я створив гру та взяв місяць із важкою працею. Усі тести виконано без збоїв і безпечний файл (з повним аудіо та радіостанціями OG)
Перш за все я хочу подякувати моддерам: Gui.GTA3, ThirteenAG, Birds, TJGM, Hollywood Jack, Colt1911, Jemoeder51 за Країна на півночі штату, Fire_Head, MTALJKSTAR, hottonortho Doggo, DimZet, DimZet13, AndPewLowThar, Dingleman Luigi Goterelli, RWWPL, avals343, neon , kewun Ateh, Silent and Vone.
Після завантаження ZIP-файлу розпакуйте файл
Не потрібно встановлювати гру:
1. завантажте цю гру за описом
2. Розпакуйте гру в потрібну папку (примітка: будь ласка, не видаляйте та не змінюйте файли, якщо ви не знаєте жодних модів)
3. Перший раз зареєструйтеся властивості «lclassic24» і перевірте, чи його система сумісна з «windows xp service pack 2», натисніть «Застосувати»... не забудьте відмітити «запускати від імені адміністратора», щоб запобігти збоям, і добре
4. запустіть цю гру
Наступного разу клацніть безпосередньо значок "lcclassic24"
*РЕКОМЕНДАЦІЯ: БУДЬ ЛАСКА, НЕ імпортуйте файли збереження в документи через конфлікти модів. Гра вийде з ладу [УВАГА] Залиште все як є та грайте.
Примітка: якщо ви не знаєте, що будь ласка, ніколи не торкайтеся папок і не видаляйте їх, інакше виникне багато проблем, як-от збої та нескінченне завантаження чи затримка.
Дрібні помилки
1. На розширеній карті Upstate Liberty немає автомобілів, поліції та я не можу зняти конуси та шлагбаум, незважаючи на численні спроби, оскільки Rockstar мала створити це та розташований банк у вступній ролику насправді це було в північній частині штату. Принаймні я додав це.
2. Класичний движок зі зниженою версією, ніж VC і SA, тому модифікувати ці ігри стало важче.
___________У GTA 3 не так багато потужних і зручних інструментів модифікації, ніж у VC і SA. Це може ускладнити створення та впровадження модів. ____________
3. Незважаючи на те, що якість води нормальна, інколи вона відображається як зелена, але не хвилюйтеся, вона нормальна :)
ПРИМІТКА: якщо ви знаєте, як це виправити чи покращити, ви можете змінити це, але, будь ласка, позначте кредити Для мене теж мета створити класичну гру з новою атмосферою, незважаючи на DE, але люди ненавидять DE.
Прокоментуйте, і пізніше я завантажу відео на Youtube.
Дякую
быстро и просто
-
v1.1 updatedliberty-city-classic-2024-v-1-1_1732979046_278596.zipПароль на архив: libertycity