Покращене інтро відео
Автор:
DnB and Trance #1
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
45.45 Мб
Завантажено:
Завантажень:
157
Всього завантажень: 157
Унікальних завантажень: 137
Ще ніхто не оцінив файл
-
15 жовтня 2024uluchshennoe-intro_1729007973_796919.zip
Привіт всім! Я вирішив зробити свою версію інтро для GTA III.
Я взяв оригінальне інтро, відео "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)", і об'єднав все з найбільш атмосферною музикою для цієї гри: "Omni Trio — First Contact".
В цілому вийшло добре, але в деяких моментах картинка може бути трохи розмитою. В майбутньому я спробую це виправити.
Установка:
- Розпакувати все з архіву в корінь гри, в папку movies.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Улучшенное интро видео
Привет всем! Я решил сделать свою версию интро для GTA III.
Я взял оригинальное интро, видео "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)", и объединил всё с самой атмосферной музыкой для этой игры: "Omni Trio — First Contact".
В целом получилось хорошо, но в некоторых моментах картинка может быть немного размытой. В будущем я попробую это поправить.
Установка:
- Распаковать все из архива в корень игры, в папку movies.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
3 березня 2025
GTA 3

Покращений політ на літаку
Нарешті з'явився мод, який змінив монотонний маршрут Airtrain (ймовірно, єдиний мод на сьогоднішній день). Це і є мета даного моду: змінити маршрут повітряного поїзда на новий, покращений, літак більше не буде літати далеко від міста, тепер він буд...

26
4 MB
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
28 жовтня 2024
GTA 3

Megamind's LU Browser
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна онлайн-багатокористувацька модифікація для Grand Theft Auto III , розроблена для забезпечення гравцям покращеного багатокористувацького досвіду. Основна мета Liberty Unle...

82
121 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

319
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
22 січня 2025
GTA 3

Остаточна версія класичного освітлення Timecyc (тільки сонячна погода)
Цей мод відновлює класичне освітлення в грі, відтворюючи атмосферу оригінальної версії. Цей мод зосереджений на сонячній погоді, додаючи яскравість і насиченість, які ви пам’ятаєте з класичної GTA 3. Цей timecyc замінює лише тип сонячної погоди. ...

145
2 MB
30 січня 2025
GTA 3

Погане самопочуття
Всім привіт! Це ваш старий добрий ді-джей Трьохпес. Скрипт працює так: якщо в тебе 30 хп або менше, то Клод залишає кривавий слід за собою, а камера починає злегка трястися. Недоліки: камера трясеться навіть у катсценах. Дивіться відео нижче. ...
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
Коментарі 0