HUD із збірки SAM THE ЖТА
Автор:
SAM THE ЖТА
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
165.67 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
hud.txd
Завантажено:
Завантажень:
29
Всього завантажень: 29
Унікальних завантажень: 28
-
27 березня 2024hud-iz-sborki-sam-the-zhta-ozhidanie_1711529161_47235.zip
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА"
Це оригінальний худ від цього ютубера.
Особливості:
- Колір іконок з оригінальної GTA 3.
- Присутній градус безумства)
Приємної гри та насолод)
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
HUD из сборки SAM THE ЖТА
Ваш покорный слуга нашёл недоступную сейчас для скачивания сборку для GTA 3 от ютубера "SAM THE ЖТА". С помощью программ мне удалось найти ссылку на эту сборку. Но время для сборки ещё не настало, так что представляю вам HUD от "SAM THE ЖТА"
Это оригинальный худ от этого ютубера.
Особенности:
- Цвет иконок из оригинальной GTA 3.
- Присутствует градус безумия)
Приятной игры и наслаждений)
Рекомендовані файли
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

449
1 MB
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD Toggler
Цей скрипт дозволяє вам перемикати HUD... так, це все. Як використовувати: Введіть "HUD", щоб перемкнути HUD. Як встановити: Встановіть CLEO і помістіть папку CLEO у вашу папку GTA. Насолоджуйтесь! ...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

12
128 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
31 жовтня 2023
GTA 3

Гра завершена на 51% (сюжет не торкається)
Це збереження типу "хорошого старту" з виконаними доданнями. завдання. Вам просто потрібно пройти сюжет. У цій збереженні: Я пройшов всю додаткову місію; виконував усі бійки та унікальні стрибки; зібрав 99 пакетів із 100, тому що Останній ...
393
22 kB
19 листопада 2023
GTA 3

Таксі з найдовшої подорожі
Я створив цю модель на основі скріншотів із найдовшої подорожі (1999). Я мав на меті відтворити цей повітряний апарат, як це було в грі 1999 року, з дуже невеликим вдосконаленням. Цей мод замінює текстуру, геометрію та зіткнення автомобіля. Двері мо...
Коментарі 2