Автомобілі метро типу 81-714 [ПК / Android]
Автор:
maximglin
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
219.17 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
75
Всього завантажень: 75
Унікальних завантажень: 57
-
27 січня 2024metro-vagony-tipa-81-714_1706333856_670621.zip
Автомобілі метро 81-714 або в "ліцензійному значенні" від Maximglin.
замінює потяг метро.
плюс:
- відсутність критичних помилок;
- легко встановити;
- важить мало.
Установка (Android):
- Розпакуйте архів;
- Відкрийте GTA3_ATC.IMG за допомогою програми інструменту GTA IMG;
- У пошуку запису поїзда та заміни поїзда.DFF та Train.txd.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Вагоны метро типа 81-714 [PC / Android]
Вагоны метро типа 81-714 или в простонародье "Номерной" от maximglin.
Заменяет поезд метро.
Плюсы:
- Отсутствие критических багов;
- Легко установить;
- Мало весит.
Установка (Android):
- Распаковать .zip архив;
- Открыть gta3_atc.img с помощью приложения GTA IMG Tool;
- В поиске написать Train и заменить train.dff и train.txd.
Рекомендовані файли
31 жовтня 2023
GTA 3

Гра завершена на 51% (сюжет не торкається)
Це збереження типу "хорошого старту" з виконаними доданнями. завдання. Вам просто потрібно пройти сюжет. У цій збереженні: Я пройшов всю додаткову місію; виконував усі бійки та унікальні стрибки; зібрав 99 пакетів із 100, тому що Останній ...
393
22 kB
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

316
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
9 грудня 2024
GTA 3

100% Збереження
Має куленепробивні, стійкі до зіткнень, вибухозахищені, вогнестійкі автомобілі в кожному гаражі від Портленда до Стонтона і до Шорсайд Вейл. Гравець має 250 здоров'я і 250 броні, 9999 набоїв до всієї зброї. Банди не є ворожими, вони не нападають. ...

213
41 kB
13 грудня 2024
GTA 3

Вогонь з вихлопу
Цей мод додає ефект вогняного вихлопу на вашому автомобілі, надаючи вашому транспортному засобу елемент різноманітності та трохи реалістичності. Як встановити: Завантажте мод. Скопіюйте файл, який ви завантажили. Перейдіть до папки з фай...
22 січня 2025
GTA 3

Остаточна версія класичного освітлення Timecyc (тільки сонячна погода)
Цей мод відновлює класичне освітлення в грі, відтворюючи атмосферу оригінальної версії. Цей мод зосереджений на сонячній погоді, додаючи яскравість і насиченість, які ви пам’ятаєте з класичної GTA 3. Цей timecyc замінює лише тип сонячної погоди. ...

143
2 MB
7 березня 2025
GTA 3

Інший Ярді
Чи знаєте ви, що в GTA 3 є 2 різних типи Ярді? Так, він не один, як ви думали, проблема в тому, що другий виглядає точно так само, як і перший! Цей мод покликаний вирішити цю проблему. Встановлення просте, просто перемістіть папку "The Other Yardie...

15
9 kB
Коментарі 0