Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 3
  • Моди
  • Скрипти
  • Max Health & Armor (III)

Max Health & Armor (III)

• Max Health & Armor (III) / GTA 3
  • Max Health & Armor (III) / GTA 3
GTA 3 / Моди / Скрипти
Автор:
Birds.
Докладніше
Завантажив:
Birds. Підписатися Ви підписані
Розмір:
26.37 Кб
Завантажено:
11 листопада 2023
Завантажень:
883
Всього завантажень: 883
Унікальних завантажень: 730
9.2 / 10
12 людей оцінили файл
WASA BURG
Гість
WilsonGamer2020 ^_^
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Гість
Birds.
ophelites
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram Завантажити в Discord
До вподобань У вибраному
  • 20 червня 2024
    max-health-armor-iii_1718839231_660935.zip
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (0.03 MB)

Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють максимальне здоров’я, лише щоб встановити його один раз і не редагувати фактичне максимальне здоров’я чи броню під час гри, тож я вирішив це зробити!

За допомогою цього мода ви можете редагувати своє максимальне здоров’я та броню, і він адаптуватиметься до ігрового процесу, навіть чіти встановлять ваше здоров’я та броню на максимальний ліміт, який ви встановили!

Як встановити: встановіть CLEO і помістіть папку «CLEO» у свою папку GTA

ПРИМІТКА. Щоб змінити максимальне здоров’я/броню, вам потрібно перейти до папки «CLEO» та відкрити файл під назвою «Health-Armor Limit.ini», де ви можете редагувати все, що завгодно.

Автори:

Seifmagdi: за допомогу мені отримати адреси пам’яті, необхідні для роботи цього мода;

Я: за втілення цього мода в життя.

Насолоджуйтеся грою!

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (EN)Показати переклад (UK)
Max Health & Armor (III)

So I found all these mods that claim to change max health only to set it once and not edit the actual max health or armor during gameplay, so I decided to do it!

With this mod you can edit your max health and armor and it will adapt to the gameplay, even cheats will set your health and armor to the max limit you set!

How to install: install CLEO and put the "CLEO" folder in your GTA folder

NOTE: To change the maximum health/armor, you need to go to the "CLEO" folder and open a file called "Health-Armor Limit.ini" where you can edit whatever you want.

Authors:

Seifmagdi: for helping me get the memory addresses needed for this mod to work;

Me: for bringing this mod to life.

Enjoy the game!

Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 6
© 2008- 2025 LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів