GTA: Tightened Thrice - сохранение на 100%
Автор:
×DV× Hank
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
39.49 Кб
Завантажено:
Завантажень:
482
Всього завантажень: 482
Унікальних завантажень: 417
Ще ніхто не оцінив файл
-
4 квітня 2023gta-tightened-thrice_1680620764_556241.rar
Сохранение, на котором пройдена модификация на 100%.
В гараже Шорсайд-Вэйл находится 2 уникальных транспорта:
- Красно-черный Blista GPX из миссии "Car and Bombed Torture";
- И Security Car из миссии "Decoy";
- Внимание! Данное сохранение работает нормально на версии 1.4 и выше.
Сохранение нужно закинуть по следующему пути: Мои окументы/GTA Thrice Files
Приятной игры!
Рекомендовані файли
26 березня 2025
GTA 3

Збереження 100%
Пройдено всю гру на 100%. Особливості даного збереження: Без арештів; Без смертей; Без провалів; Без помилок; Не використано чітів; Повністю пройдена гра; Зібрані пакети; Пройдені сутички, стрибки, телефони, RC іграшки та позашляхо...

1
25 kB
17 листопада 2023
GTA 3

Grand Theft Auto - викуп Forelli: PS Vita Edition
Пам'ятаєте Джорджіо? Пам'ятаєте, що він невинний? Дізнайтеся, ким був Джорджіо насправді, тепер і на PS Vita! Barcode Studia представляє другий порт свого першого проекту GTA — Forelli Redemption, цього разу на PS Vita — як і в випадку з PS2, цей...

1.2K
1004 MB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
31 жовтня 2023
GTA 3

Гра завершена на 51% (сюжет не торкається)
Це збереження типу "хорошого старту" з виконаними доданнями. завдання. Вам просто потрібно пройти сюжет. У цій збереженні: Я пройшов всю додаткову місію; виконував усі бійки та унікальні стрибки; зібрав 99 пакетів із 100, тому що Останній ...
392
22 kB
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

256
5 MB
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

10
124 kB
13 березня 2025
GTA 3

Нова печера та сарай на звалищі, в які можна увійти
Цей мод додає нову печеру та сарай на звалищі на карті GTA 3, в які можна увійти та побігати. Мод змінює 2 об'єкти на карті: Змінює печероподібний вхід у звичайну печеру в Кокрейновській греблі. Додає двері в сарай на звалищі в Харвуді, що...
8 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з віце -міських історій GTA
Цей мод - це пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який був перенесений на Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву для переходу до папки моделей і підтвердження заміни, це все! з зd -ыджет, чtо tекстора, блайт, чtо ж у...

63
437 kB
19 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA London
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: London, який був перенесений в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що текстура була ...

40
616 kB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
Коментарі 3