Звуки оружия из Half-Life (1998)
Автор:
ՀայՏղաՀՏ
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
6.18 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
gta3audio.exeЗавантажено:
Завантажень:
211
Всього завантажень: 211
Унікальних завантажень: 167
Всем привет, данный мод добавляет звуки оружия из Half-Life. Теперь вы можете ностальгировать с этими звуками или попросту разнообразить игру. Перенесено как можно больше звуков и все мелочи были учтены. Если вы нашли недостатки, то пишите в комментарии. Всем пока, приятной игры.
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
zvuki-oruzhija-iz-half-life-1998_1666896269_277393.rarЗавантажити (6.18 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
25 липня 2024
GTA 3
Важкий пейот [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на основі 1-го покоління Ford Thunderbird (1955). Модель повністю створена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Кастомне управління Кастомні кольори Дост...
XG417
66
288.80 kB
2 травня 2024
GTA 3
Емоджики rectile 1.0
Транспортні засоби для GTA 3, колекція оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виготовлених у одному стилі та додано невеликі деталі, наприклад: читабельні ліцензійні знаки, склоочисники, кришки для газових танків тощо Тепер у кожного авто...
16 вересня 2024
GTA 3
Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...
DnB and Trance #1
43
994.48 MB
24 вересня 2024
GTA 3
MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...
DnB and Trance #1
30
898.18 MB
1 листопада 2024
GTA 3
SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...
Aptos
210
94.34 kB
18 січня 2025
GTA 3
Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж, але вже для ПК версії гри. Спосіб установки: розпакувати все з архіву в корінь гри, в папку audi...
DnB and Trance #1
18
973.64 MB
Коментарі 0