Сохранение после каждой миссии для мода «Иcчезновение Дональда Лава» - Часть 3
Автор:
HAMSTER
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
106.09 Кб
Завантажено:
Завантажень:
61
Всього завантажень: 61
Унікальних завантажень: 56
Ще ніхто не оцінив файл
-
1 вересня 2022sokhranenie-posle-kazhdojj-missii-dlja_1662046628_791078.zip
Сохранение после каждой миссии для мода "Иcчезновение Дональда Лава" — Часть 3.
Если какая-то из миссий вызвала у вас проблемы в прохождении, эти сохранения для вас.
Особенности:
- Ни разу не умер
- Ни разу не был арестован
- Ни разу не вводились читы
Название пройденной миссии (сохранения):
GTA3sf1 — "Тир"
GTA3sf2 — "Взлет и падение"
GTA3sf3 — "Даркел"
GTA3sf4 — "Конец смены"
Установка: Переместить сохранения в папку "Имя_пользователяDocumentsGTA3 User Files"
Автор: HAMSTER
Рекомендовані файли
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

259
5 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
1.3K
16 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Таксі мод V1.1
Це мод таксі для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати містом Ліберті на таксі. Мод має 24 пункти призначення. Ви можете швидко подорожувати та залишати таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде помітити такс...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...

512
71 MB
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...

122
8 MB
16 січня 2024
GTA 3

Russifier для GTA3 (субтитри для голосу, що діє з Wuzvoice)
Rusifier для gta3 v0.1 (субтитри для голосу, що діє з wuzvoice) як руса для Grand Theft Auto 3 v0.1 взяв локалізацію з "buki", а субтитри адаптовані Wuzvoice для більш комфортної гри. ustanovka: зАменитт Французький. В Корнев Попке ігры. Історія ...
696
1000 kB
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
731
621 MB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...

786
2 MB
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...

376
608 kB
7 травня 2024
GTA 3

Dinka Previon '96
Dinka Previon '96 та Honda Prelude 1996-2001 для вашого GTA 3! Особливості моделі такі: 1 версія автомобіля (2-дверний купе); Спеціальна обробка, кольори за замовчуванням та рядки/лінії; працює як заміна за замовчуванням. З Новим роком! ...

228
208 kB
8 лютого 2024
GTA 3

Виправлення текстур на моделях (частина 1)
Привіт усім! Гра містить різні моделі, для яких текстури неправильно розміщуються. Ну тут ... мод виправляє ці помилки! Всього було виправлено 28 моделей. Їх конфлікт не торкався. ...

433
6 MB
14 лютого 2024
GTA 3

Пікап одягу
Цей мод додає пікап одягу, який має подібну функціональність, ніж пікап одягу GTA VC, за винятком того, що у вас є більше 2 нарядів, які можна використовувати з одного і того ж пікапа. Ви знайдете його біля свого сейфу. Як встановити: Я рекоменду...
Коментарі 0