Rise FM из Forelli Redemption
Автор:
×DV× Hank
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
256.12 Мб
Завантажено:
Завантажень:
102
Всього завантажень: 102
Унікальних завантажень: 67
Ще ніхто не оцінив файл
-
13 січня 2023rise-fm-iz-forelli-redemption_1673641377_651351.zip
-
drive.google.comЗавантажити
Это полная версия радиостанции RISE FM, но для модификации GTA 3: Forelli Redemption.
В чем отличие/смысл?
Есть одна песня — Jorn Van Deynhoven Remix. В модификации Forelli Redemption данная композиция не полная, а лишь её урезанная версия.
С аудио помог — Jordan15.
Установка: Открываем папку RISE FM, потом сам файл RISE закидываем в папку с игрой. Находим папку Audio, затем открываем, закидываем и подтверждаем замену. Готово!
Приятной игры и прослушивания!
Рекомендовані файли
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

12
128 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
17 листопада 2023
GTA 3

Grand Theft Auto - викуп Forelli: PS Vita Edition
Пам'ятаєте Джорджіо? Пам'ятаєте, що він невинний? Дізнайтеся, ким був Джорджіо насправді, тепер і на PS Vita! Barcode Studia представляє другий порт свого першого проекту GTA — Forelli Redemption, цього разу на PS Vita — як і в випадку з PS2, цей...

1.2K
1004 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Фореллі буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з'являться в: Portland View; Saint Mark's; Chinatown; Red Light District; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Мафія тепер...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 1