GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
GTA 4 Метровагон (змінений)
Метровагон з GTA 4 із змінами під метрагон у GTA 3.
- замінює Train (ID 124);
- три входи (клавіша F або Введення/Enter) з лівого боку, як у GTA 3;
- витягнутий вагон, три візки;
- видалено сміття;
- змінено частину текстур, видалено графіті;
- власна колізія, можна ходити всередині та між вагонами;
- масштаб GTA 4 (1:1).
Категорія:
Автор файлу:
SergeDV, R*
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
1.17 Мб
Дата додавання:
Завантажень:
169
169 всего
136 уникальных
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
gta-iv-metrovagon-izmenennyjj_1655046670_326851.rarЗавантажити (1.17 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
3 червня 2019
GTA 3
GTA 3 Just city REDUX v2
Це мод-складання, колишній Just city, Який був альтернативою Snow city.Але мод переріс у щось більше. І тепер це REDUX.Що нового? Да все. Головна мета - перетворення, нова графіка та атмосфера.Нова система освітлення, можливості, кілька нових місій (...
11 грудня 2016
GTA 3
XBOX Version HD
Цей мод повністю переносить атмосферу з версії XBOX GTA III на PCОсобливості цього моди:• Повна заміна текстур на їх великі за якістю аналоги. • Карта з XBOX версії містить Light maps• XBOX моделі персонажів із підтримкою скелетної анімації (як у GTA...
12 листопада 2018
GTA 3
Veh Free Cam - Вільна камера у транспорті
Ще один скрип, що дозволяє сидячи в машині оглядатися мишею.Вільна камера вмикається та вимикається автоматично.Є також і ручне управління:v - увімкнути/вимкнутизміна виду – вимкнутикнопки штурвала – вимкнутикнопки вежі/гідравліки - вимкнутиПри створ...
31 січня 2018
GTA 3
Skin and Bones v3.0 (+v2.0)
Нарешті, ви можете використовувати Xbox скіни на PC!Це третя версія моди і в ній виправлено безліч багів і недоліків попередніх версій. Такі як краші, криві анімації та колізія.В архіві також йдуть перетворені Xbox персонажі (з перевернутою ієрархією...
24 листопада 2013
GTA 3
Русифікатор GTA 3 від 1C
Русифікатор від 1С для GTA 3Я взяв русифікований gta3.imgУВАГАНе кажіть "Баян! Вже було!"Так, було, але за посиланням був порожній архів, ось я й перезалив (взяв свою гру).100% робітник.Установка:1)Все з папки "Add and replace to models" перемістити ...
28 лютого 2015
GTA 3
Grand Theft Auto 3 : Frosted Winter (Ultimate Winter Mod)
Перший і поки що останній повноцінний сюжетний мод для GTA III.Передісторія:Початок 2002 року. Після смерті дона Сальваторе Леоне Тоні Сіпріані взяв лідерство над сім'єю, оскільки за традиціями новий дон вибирається з капо. І Тоні був найдосвідченіши...
19 грудня 2021
GTA 3
ENB Series від Ateh
Моє налаштування ENB для GTA 3, заради якого було проведено багато годин за регулюванням, завдання було зробити хороше ENB, але так, щоб не напружувало очі, відповідно розмиття в рух, depth of field, було відключено або зведено на мінімум.Існують дуж...
28 червня 2013
GTA 3
Русифікатор від "Фаргус"
Перший русифікатор для GTA 3. Чесно кажучи, я шукав його кілька місяців, але знайшов тільки зараз, а як знайшов, відразу скачав, протестував (чи працює взагалі) і сюди заливаю тепер.)Особливості:-Шрифти намальовані красиво, хоч і не схожі на оригінал...
24 квітня 2022
GTA 3
Оригінальна папка з аудіо ігри
Всім привіт, це оригінальна папка з аудіо GTA 3, з якою ви можете робити що завгодно. Стане в нагоді для бекапів файлів, якщо щось буде зламана в звуках. Всім до зустрічі....
2 жовтня 2020
GTA 3
Меню HD Версія (16:9,16:10,4:3)
Висока роздільна здатність фону в різних пропорціях і кольорах.Тобто персонажі та іконки на тлі не розтягнуті та не вузькі.Особливості:Вибір пропорцій (16:9, 16:10 та 4:3)Вибір кольору стилістики.Текстури без стиснення та зелені.У комплект входять ік...
19 жовтня 2021
GTA 3
Мод-меню / Внутрішньоігровий трейнер
[ОПИС]Трейнер +15Про функції нижче, у розділі ВИКОРИСТАННЯ (безсмертя та інше свавілля).Не минуло й 20 років, як я вирішив таки зіграти в GTA III. До цього грав у GTA VC, SA, IV і все було добре. Але проходячи місію віджиланте в 5071 раз я вирішив, щ...
5 грудня 2020
GTA 3
GTA 3 - Складання модів (максимально лорно)
УВАГА!!!Усі моди, включені до збирання, належать їх законним авторам. Мною вони лише зібрані докупи, підібрані за сумісністю один з одним і підготовлені для гри.ОписПак модів для GTA 3, що роблять її приємнішою на вигляд і зручною в деяких елементах,...
28 жовтня 2016
GTA 3
Русифікатор звуку Grand Theft Auto III (повний)
Пропоную повній русифікації гри Grand Theft Auto III. Гра озвучена двома голосами за допомогою зміни голосу. У грі практично немає англійської мови, крім радіо, оскільки всі сюжетні та позасюжетні персонажі переозвучені.Процес встановлення гранично п...
2 січня 2017
GTA 3
GTA III Liberty City Stories mod
Повна карта з Liberty city stories для GTA3+ Худ, ефекти, звуки, транспорт, зброя і т.д.На карті розташовані заховані пакети, пікапи зброї, здоров'я, броні за оригінальними координатами. Розташований припаркований транспорт.Про файли:Пароль до архіву...
29 липня 2019
GTA 3
The First Person View for III
GTA 3 - Чудова гра, і розробники планували додати вигляд від першої особи в PC версії гри, але щось не склалося. І це дуже сумно, бо протягом близько 20-ти років мало хто намагався самостійно та повноцінно впровадити цей режим камери, який кардинальн...
Коментарі 4