Join the Military (Вырезанная радиореклама)
Автор:
Rockstar Games, ՀայՏղաՀՏ
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
369.26 Мб
Завантажено:
Завантажень:
288
Всього завантажень: 288
Унікальних завантажень: 243
Ще ніхто не оцінив файл
Всем привет. Я заметил, что в GTA 3 вырезали радиорекламу под названием Join the Military. Данный мод восстанавливает данный контент в игру.
Спасибо Vadim M за информацию, всем пока.
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
join-the-military-vyrezannaja_1673648677_973358.rarЗавантажити (369.26 MB)Пароль на архив: libertycity
-
disk.yandex.ruЗавантажитиПароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
26 січня 2025
GTA 3
Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
Qwerty239
30
50.51 MB
28 березня 2024
GTA 3
Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
23 вересня 2022
GTA 3
Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
11 березня 2024
GTA 3
Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
24 травня 2024
GTA 3
Класична вісь 2.1
Ця версія видалила на офіційному форумі , зробленому автором. Отже, ви можете завантажити його тут. Особливості: Безкоштовний рух камери (включає автомобіль) здатний націлитись за допомогою пістолетів , здатних ходити (alt + W) Вим...
17 липня 2024
GTA 3
GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
22 липня 2024
GTA 3
HD Skins для версії Xbox Claude з PC Head
Привіт усім, я представляю вам мої HD-Retouched, шкури, виготовлені на замовлення, загалом 31 (включаючи тюремну форму), створену для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! сумісний з модлатером та шкірою та кістками (xbox версія Claude з голов...
23 липня 2024
GTA 3
Шкіра Джеймса Бонда для Клода
Привіт усім! Я представляю тобі Бонда Джеймса Бонда. Шкури, виготовлені на замовлення, з чорно -синіми варіаціями Tuxedos, обличчя було натхнене актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірс Броснан. Насолоджуйтесь! сумісний зі шкірою...
the jedi of racing
124
489.47 kB
16 вересня 2024
GTA 3
Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...
DnB and Trance #1
43
994.48 MB
24 вересня 2024
GTA 3
MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...
DnB and Trance #1
30
898.18 MB
16 листопада 2024
GTA 3
Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
PUNK123
37
90.68 MB
26 листопада 2024
GTA 3
Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все ті, хто завантажив мою попередню версію гри, і тепер я оновив наступне: 1. Карти HD 2. Ніяких додаткових нулів у ...
1 грудня 2024
GTA 3
Більше HD-скінів для Xbox-версії Клода з головою для ПК
Всім привіт! Я радий представити вам ще один набір скінів високої роздільної здатності для Клода, який складається з 11 унікальних дизайнів. Кожен пакет містить різні варіанти курток, штанів і взуття, пропонуючи різноманітні стилі відповідно до ваши...
the jedi of racing
171
32.13 MB
18 січня 2025
GTA 3
Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж, але вже для ПК версії гри. Спосіб установки: розпакувати все з архіву в корінь гри, в папку audi...
DnB and Trance #1
18
973.64 MB
Коментарі 3