Отсоединение капота при ускорении
Автор:
_AG
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
2.97 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bonnetdetach.cs
Завантажено:
Завантажень:
950
Всього завантажень: 950
Унікальних завантажень: 739
Ще ніхто не оцінив файл
-
8 трав. 2022otsoedinenie-kapota-pri-uskorenii_1651962391_590001.zip
Рекомендовані файли
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

327
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
23 грудня 2024
GTA 3

ПК потяг з графіті з PS2
Поїзд у ПК та PS2 версіях трохи різний — ПК версію відрізняє більш висока деталізація, але й у PS2 версії є перевага — поїзд по всій довжині розмальований графіті. Взявши за основу ПК версію, я старанно наніс графіті туди, де вони були у PS2 версії,...

42
224 kB
2 березня 2025
GTA 3

Колесо вибору зброї
При затисканні клавіші TAB з'являється колесо вибору зброї. Після відпускання клавіші, обрана зброя екіпірується. Тестувалося в 16x9, 1080. Вимоги: Ultimate ASI Loader. Встановлення: Розпакувати файли в папку з грою. ...
Коментарі 5