Карта в меню игры
Автор:
_AG
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
73.34 Кб
Завантажено:
Завантажень:
13.9K
Всього завантажень: 13909
Унікальних завантажень: 11356
Rodoslaw
idriss madkouri

STEVE45035
Talha Bloch
Omar Eleraky
chiheb chihebzm

Гість

Гість

Гість

Гість
جوني

Гість

VastChadJavelin

Shedowsit
T0m45

Гість

Гість

Гість

Гість

🔪𝔅𝔬𝔩𝔡𝔢𝔯🔪

Гість

Гість

Гість
catfromnesbox

SuperKool

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Огненный Флэйн

Гість

Гість

Гість
Сёма Шипуден

Гість
Anvolo123

Drak-eternal

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Max Ognev

Гість

Гість

Гість
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 березня 2023karta-v-menju-igry_1679647990_895970.zip
Наконец-то мод, добавляющий карту в меню паузы в GTA 3!
Возможность перемещать, масштабировать и отмечать пункт назначения.
Установка: перекинуть "MenuMapIII.asi" в корневую папку игры.
Пароль от архива: MenuMapGTA3
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
16 жовтня 2024
GTA 3

Покращене інтро відео
Привіт всім! Я вирішив зробити свою версію інтро для GTA III. Я взяв оригінальне інтро, відео "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)", і об'єднав все з найбільш атмосферною музикою для цієї гри: "Omni Trio — First Contact". В цілому ...

157
45 MB
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

319
94 kB
12 грудня 2024
GTA 3

Скін соліста гурту Scooter
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її ф...

52
69 kB
19 грудня 2024
GTA 3

Новий непрозорий радар
Всім привіт! В оригінальній грі є карта, яку видно нам тільки на мінірадарі. Але там не показуються дороги та вода. Тобто вони повністю прозорі, що часом може бути незручно. Так от, цей мод замінює вашу внутрішньоігрову карту, додаючи туди відображе...
Коментарі 27