Взрывы из Definitive Edition
Автор:
RyanGosling
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
295.46 Кб
Завантажено:
Завантажень:
353
Всього завантажень: 353
Унікальних завантажень: 300
Ще ніхто не оцінив файл
-
14 квітня 2022vzryvy-iz-definitive-edition_1649936914_441333.zip
Простой мод, добавляющий взрывы из GTA 3 — Definitive Edition в оригинал. В архиве находятся PNG-изображения.
Установка: перекиньте все файлы в particle.txd
Мод также работает в Вайс Сити.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
17 листопада 2023
GTA 3

Grand Theft Auto - викуп Forelli: PS Vita Edition
Пам'ятаєте Джорджіо? Пам'ятаєте, що він невинний? Дізнайтеся, ким був Джорджіо насправді, тепер і на PS Vita! Barcode Studia представляє другий порт свого першого проекту GTA — Forelli Redemption, цього разу на PS Vita — як і в випадку з PS2, цей...

1.2K
1004 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
20 серпня 2024
GTA 3

Графіті на поїздах з PS2 версії
Невеликий мод, який повертає в гру графіті на стіни поїзда з PS2 версії. Змінюються тільки стіни, а інтер'єр залишається таким же, як в ПК версії. Встановлення здійснюється через modloader або IMG Factory. В архіві є дві варіації текстури: з MIP-р...

106
230 kB
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

25
5 kB
Коментарі 0