Double Clef FM (PS2 Версия)
Автор:
Rockstar Games\\\\North
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
41.94 Мб
Завантажено:
Завантажень:
483
Всього завантажень: 483
Унікальних завантажень: 373
-
24 січня 2023double-clef-fm-ps2-versija_1674516232_936256.rar
-
www.mediafire.comЗавантажити
Рекомендовані файли
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 серпня 2024
GTA 3

Графіті на поїздах з PS2 версії
Невеликий мод, який повертає в гру графіті на стіни поїзда з PS2 версії. Змінюються тільки стіни, а інтер'єр залишається таким же, як в ПК версії. Встановлення здійснюється через modloader або IMG Factory. В архіві є дві варіації текстури: з MIP-р...

106
230 kB
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

448
1 MB
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
23 грудня 2024
GTA 3

ПК потяг з графіті з PS2
Поїзд у ПК та PS2 версіях трохи різний — ПК версію відрізняє більш висока деталізація, але й у PS2 версії є перевага — поїзд по всій довжині розмальований графіті. Взявши за основу ПК версію, я старанно наніс графіті туди, де вони були у PS2 версії,...

40
224 kB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

12
128 MB
3 березня 2025
GTA 3

PS2 Particle CFG
Цей мод відновлює всі деталі, які були значно зменшені у версії для ПК, такі як дим від машин, краплі води та багато іншого. Іноді деталі додають речам родзинку, і GTA не виняток. Встановлення просте, просто перемістіть папку "PS2 Particle CFG" в п...
7 березня 2025
GTA 3

Потяг з PS2 версії
Чи знаєте ви, що в потязі на PS2 версії GTA 3 є деталі, яких немає на PC, і навпаки? Цей мод націлений це виправити. Встановлення просте: просто перемістіть папку "PS2 Train" до папки GTA 3 modloader, ви також можете встановити її традиційним спосо...

23
100 kB
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
17 листопада 2023
GTA 3

Grand Theft Auto - викуп Forelli: PS Vita Edition
Пам'ятаєте Джорджіо? Пам'ятаєте, що він невинний? Дізнайтеся, ким був Джорджіо насправді, тепер і на PS Vita! Barcode Studia представляє другий порт свого першого проекту GTA — Forelli Redemption, цього разу на PS Vita — як і в випадку з PS2, цей...

1.2K
1004 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Таксі мод V1.1
Це мод таксі для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати містом Ліберті на таксі. Мод має 24 пункти призначення. Ви можете швидко подорожувати та залишати таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде помітити такс...
Коментарі 1