2002 Patriot
Автор:
Calvin.linardi, Spartan_112
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
162.61 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
6.9K
Всього завантажень: 6954
Унікальних завантажень: 417
Ще ніхто не оцінив файл
-
25 лютого 20222002-patriot_1645769944_843338.zip
-
drive.google.comЗавантажити
-
drive.google.comЗавантажити
2002 Patriot
Mods For GTA 3
Authors:
- Calvin.linardi (GTA3 conversions and edit)
- Spartan_112 (original project for GTA Undergound)
Special thanks to:
- SergeDV for material bug fix
- mpPakp for some help
Descriptions:
GTA3 style Modern American Off-road SUV based on Hummer H2
Feature:
- GTA3 style
- custom settings
- three extras
- works on default Patriot collisions
Підтримати автора
Рекомендовані файли
11 лютого 2024
GTA 3

Bulletproof Patriot Spawn
Зараз броньований Patriot Рея доступний будь-коли після завершення місії "Marked Man". Процес відповідає історії гри та є автентичним, копіюючи механіку нагород Import/Export. Просто приїжджайте в гараж Рея в Ньюпорті, підберіть символ GTAIII та вий...
23 вересня 2024
GTA 3

Zastava Skala Poly 2002
Мод Zastava Skala Poly 2002 для GTA 3 додає в гру компактний автомобіль, який був популярний на початку 2000-х років. Цей автомобіль характеризується своїм практичним дизайном та економічністю, що робить його відмінним вибором для повсякденних поїзд...

19
3 MB
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
Коментарі 1