Исправление цвета обводки радара
Автор:
DK22Pac (автор скрипта)
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.21 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
dk2_radar_color_fix.cs
Завантажено:
Завантажень:
216
Всього завантажень: 216
Унікальних завантажень: 127
-
19 грудня 20211639898352_-3.rar
Всем привет. Все мы знаем, что в GTA 3 есть радар, у которого обводка чёрного цвета, но она выглядит, скажем так, не очень красиво из-за сжатости. Этот мод исправляет данное недопонимание и недоразумение. Также вы сможете изменять и создавать тем самым свои вариации обводок.
Видео-демонстрация:
Установка:
Файл DK2_radar_color_fix.cs добавить в папку GTA 3/CLEO.
Вам нужно скачать CLEO.
Всем пока.
Рекомендовані файли
19 грудня 2024
GTA 3

Новий непрозорий радар
Всім привіт! В оригінальній грі є карта, яку видно нам тільки на мінірадарі. Але там не показуються дороги та вода. Тобто вони повністю прозорі, що часом може бути незручно. Так от, цей мод замінює вашу внутрішньоігрову карту, додаючи туди відображе...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

323
94 kB
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

269
5 MB
Коментарі 0