Клод носит очки
Автор:
ՀայՏղաՀՏ
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
7.06 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
player.dffЗавантажено:
Завантажень:
202
Всього завантажень: 202
Унікальних завантажень: 135
Ще ніхто не оцінив файл
Всем привет, представляю новый мод, в которым теперь Клод будет носить очки.
Недостатки:
В некоторых сценах Клод не будет носить очки.
Установка:
Заменить player.dff в gta3.img через TXD Workshop или IMG Tool.
Всем пока.
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1639843358_novaja-papka-5.rarЗавантажити (7.06 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
16 серпня 2024
GTA 3
Гаряча лінія Маямі: Куртка як Клод
Я представляю твої прекрасні очі, як піджак у Майамі, як Клод повний рімейк оригінальної шкіри куртки. Це мій перший мод тут! для claude Цей новий ver включає: рукавички; Більше текстур HD; красиві nike's; blonder, але реалістичний clau...
JimmyPipebomb
150
218.03 kB
1 грудня 2024
GTA 3
Більше HD-скінів для Xbox-версії Клода з головою для ПК
Всім привіт! Я радий представити вам ще один набір скінів високої роздільної здатності для Клода, який складається з 11 унікальних дизайнів. Кожен пакет містить різні варіанти курток, штанів і взуття, пропонуючи різноманітні стилі відповідно до ваши...
the jedi of racing
171
32.13 MB
25 січня 2024
GTA 3
GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
23 липня 2024
GTA 3
Шкіра Джеймса Бонда для Клода
Привіт усім! Я представляю тобі Бонда Джеймса Бонда. Шкури, виготовлені на замовлення, з чорно -синіми варіаціями Tuxedos, обличчя було натхнене актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірс Броснан. Насолоджуйтесь! сумісний зі шкірою...
the jedi of racing
124
489.47 kB
15 червня 2024
GTA 3
Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
17 липня 2024
GTA 3
GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
18 лютого 2024
GTA 3
Маленька дівчинка V1.3
Цей мод замінює Клод для жінки ("маленька дівчинка"), оригінальна ідея користувача "xyzar". Шкури, зроблені мною, я додав жіночі анімації та модель із фіксованими пальцями. Оновлення v1.3: -Всі шкури були перероблені, щоб зробити їх високою якістю,...
17 березня 2024
GTA 3
Цілий ще один ярді
Відомо, що обидві моделі ярдів у GTAIII однакові, тому я вирішив принести трохи різноманітності до міста Ліберті та створити нову. Оскільки дрес -код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що і інший член, але розгойдує дреди без...
26 квітня 2024
GTA 3
Call of Duty Skins
Цей мод приносить багато символів Call of Duty в GTA III. Жоден з них не є моделями, а основними шкурами. Ось включені: SAS: Капітан Прайс (має три версії. Капелюх, волосся та голова з підкладкою.); gaz; griggs (мають дві версії. Норма...
Ali Samet Şen
66
2.55 MB
30 квітня 2024
GTA 3
133 шкури! - Кінцевий дзвінок: Сучасна пачка шкіри війни
Цей пакет шкіри приносить багато персонажів від Call of Duty: Modern Warfare Franchise до GTA III. Він містить загалом 133 різних шкури. Це містить 14 класів та 26 базових символів. Усі вони є основними замінами шкіри Claude, не змінюючись моделлю. ...
Ali Samet Şen
126
13.77 MB
20 травня 2024
GTA 3
Claude PC керує банківською роботою
Замінює модель голови Клода та текстуру на цій моделі та текстурі, які використовуються в звичайній грі на ПК. Несумісний зі шкірою та кістками. Встановлення: Замінити Playerx.dff та Playerx.txd у GTA3.img за допомогою iMgTool або TXD Worksho...
Cocaine Cowboy
57
91.10 kB
13 жовтня 2024
GTA 3
Wave 103 Альтернативне радіо (1989) v2.0 (Hotfix)
Ось оновлення моєї альтернативної хвилі 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановити - Покладіть у папку аудіо. Радіо, включаючи 24 Нові пісні WAVE/HI-NRG/EUROPOP ЗАРАЗ 1981-1989 рр., Три комерційні перерви та джинглі. Addon може бути частиною мого п...
18 жовтня 2024
GTA 3
Альтернативна емоція 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна емоція 98.3 радіостанція для GTA 3. Замінює гру. Відмова - Радіо дуже голосно! Радіо, включаючи 14 ностальгічних, баладних та рок -пісень 1980 -х. По радіо я використовував оригінальний джингл та голосовий динамік. Addon може б...
FirstDegree
11
161.63 MB
1 листопада 2024
GTA 3
SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...
Aptos
210
94.34 kB
16 листопада 2024
GTA 3
Дерев'яний міст на Неприступний острів
Перш за все, всім привіт! У GTA 3 є 3 важливі великі острови. Однак ми не можемо потрапити до деяких районів пішки чи на автомобілі, оскільки немає транспорту. Крім того, цей острів, до якого ми не можемо дістатися, знаходиться дуже близько до остр...
Teknobetikci
28
1.99 kB
Коментарі 1