Рекламные щиты в Shoreside Vale из DE
Автор:
MrPoetoe, Grove Street Games
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
24.03 Мб
Завантажено:
Завантажень:
248
Всього завантажень: 248
Унікальних завантажень: 124
Shoreside Vale Billboard with DE textures
Особенности:
- Щиты из DE;
- Качественные текстуры;
- Не портят атмосферу игры.
Рекомендовані файли
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 1