[ОПИС] Трейнер +15 Про функції нижче, у розділі ВИКОРИСТАННЯ (безсмертя та інше свавілля).
Не минуло й 20 років, як я вирішив таки зіграти в GTA III. До цього грав у GTA VC, SA, IV і все було добре. Але проходячи місію віджиланте в 5071 раз я вирішив, що треба скачати тренер, але шукаю я погано, або його немає, але не знайшов нічого придатного. У результаті було ухвалено рішення написати щось від себе. Заодно потренувався в програмуванні. Вийшло ось це.
Професійному програмісту код, очевидно, здасться моторошним китайсько-індуським виробом, ну та й фіг з ним. Тренер писав собі, отже без претензій. Поширюється за такою схемою. Всі пропозиції, побажання, знайдені баги та інше пишіть у коментарях (мені можна так писати?).
[ВИМОГИ] GTA III 1.1 (на 1.0 не перевіряв, але думаю працювати буде) CLEO 2.0.0.5 Директиви bitwise та ini (файли III.IntOperations.cleo та III.IniFiles.cleo у папці CLEO)
[УСТАНОВКА] Скопіювати до папки з грою [НАЛАШТУВАННЯ] Установки задаються у файлі TRAIN.ini у розділі [KEYS]. Тут можна вказати кнопку виклику меню та функціональну клавішу (яка активує кнопки читів). За промовчанням стоять значення: Функціональна клавіша – ALT (ALT_KEY=18) Клавіша меню – F7 (HELP_KEY=118) Для того щоб вибрати свої клавіші, відкриваємо ці ваші інтернети, у пошуку вводимо «Коди клавіш клавіатури» і вибираємо будь-яку вподобану. Номер вписуємо після знаку "=". Якщо поставити значення ALT_KEY=0 чити будуть включатися просто після натискання відповідної кнопки (зручно якщо пальці не криві та мої установки не співпадають з вашими). Якщо мої налаштування кнопок перетинаються з вашими, можна вказати в ALT_KEY таку клавішу, яку точно не натиснете, а чити використовувати через меню.
[ВИКОРИСТАННЯ] Кнопки наведені нижче працюють в одному з випадків: 1. Затиснута функціональна клавіша (за умовчанням ALT) 2. У налаштуваннях вказано ALT_KEY=0 (без функціональної клавіші) 3. 1 Режим бога (GOD MODE) 2 Колісниця бога:) (CAR IMMUNE) 3 Блокування дверей (DOOR LOCK) 4 Поліція ігнорує вас (POLICE IGNORE) 5 Нескінченний біг (INFINITE RUN) 6100 ХП (FULL HEALTH) 7 100 Броні (FULL ARMOR) 8 Зняти зірки розшуку (UNWANTED) 9 Зупинити таймер (STOP TIMER) U Розкрити будь-яку машину (UNLOCK CAR) I Полагодити машину (REPAIR CAR) O "Евакуатор" (CAR RESCUE) P Нескінченні патрони (INFINITE AMMO) L Я застряг! (PLAYER RESCUE) F5 Збереження (SAVE GAME)
Також можна використовувати чити через меню. Для цього відкриваємо власне меню (за замовчуванням F7) та стрілками вгору та вниз вибираємо потрібний чит, потім натискаємо функціональну клавішу (за замовчуванням ALT) та Enter.
Опис читів: Режим бога (GOD MODE) - Ви не помрете, у тому числі від вибухів, куль, падінь, у воді, під машиною. Якщо помрете, розкажіть як :). Повторне натискання вимикає чит. Колісниця бога:) (CAR IMMUNE) - машина невбивна. Чи не пошкоджується при зіткненнях, не вибухне якщо перевернути. Якщо знищили, розкажіть як:). Тільки не кажіть, що в пресі! Повторне натискання вимикає чит. - копи вас не дістануть, тільки якщо через праві двері і тільки якщо ви її відірве. Повторне натискання вимикає чит. Поліція ігнорує вас (POLICE IGNORE) - Ви син начальника поліції зважаючи на все, копам на вас наплювати, зірки при цьому ви набираєте, і копи приїжджають, але не за вами. Повторне натискання вимикає чит. Нескінченний біг (INFINITE RUN) - Безкінечний біг, персонаж ніколи не втомиться, що тут неясного? Повторне натискання вимикає чит. 100 ХП (FULL HEALTH) – 100 здоров'я. Повторне натискання дає 100 ХП. 100 Броні (FULL ARMOR) - 100 броні (як несподівано). Зняти зірки розшуку (UNWANTED) - немає складу злочину, вважайте, що віддали пару валіз грошей. Зупинити таймер (STOP TIMER) – зупиняє таймер місії. Повторне натискання вимикає чит. Розкрити будь-яку машину (UNLOCK CAR) - Розкриває будь-яку машину. Поліція обурюється! Полагодити машину (REPAIR CAR) - насправді ні, просто гасить пожежу, якщо вона є. "Евакуатор" (CAR RESCUE) Оплата лише за карткою. Нескінченні патрони (INFINITE AMMO) - заморожує поточне значення патронів (гранати та коктейлі це теж патрони). Не дає нової зброї, не збільшує/зменшує поточне значення патронів. Друзі не протнуть що ти читер. Повторне натискання вимикає чит. Я застряг! (PLAYER RESCUE) - евакуатор для заблудших злочинців. Дістане із води, текстур тощо. Збереження (SAVE GAME) - Збереження в будь-якому місці. Не спрацює у машині і під час місії. Нема чого сейви псувати. Секретна функція - Є ще одна функція, яку треба знайти самостійно :)
Ідеї взяті з голови, перші шматки коду підглянуті в інтернетах, зокрема на https://libertycity.ru/Як не дивно код не скопіпастен, а в нахабну передрук, бо як з'ясувалося вся хитрість тут тільки в опкодах і передрук має сенс тільки їх, а вони всі є тутhttps://library.sannybuilder.com/і питання тільки в тому, щоб здогадатися, як поставити питання англійською.
До речі, всередині гри все англійською, оскільки російською лізли кракозябри і ліньки було шукати рішення. Якщо комусь цікаво, можна перекласти файл «CLEO_TEXT\TRAIN.fxt».
Код можна різати, різати і робити інші неприродні речі.
Хочете прострілити колеса машині як у Vice City, але не можете? Цей плагін дає можливість прострілити колеса машині. Установка: - Скинути все з архіву до папки з грою (потрібний Asi Loader). Asi Loader прихований текст https://github.com...
Реалістичні відображення, блум, motion blur чудово поєднуються з атмосферою GTA 3. Також є нові вибухи, нова погода, вогонь, дим, вода, патрони та багато іншого! (hud.txd (HD) particle.txd (HD) timecyc.dat particle.cfg) Скріни: ...
Нововведення: • SSAO - Висвітлення • Перенастроєний відображення на машинах • Небагато змінений Bloom ; • Depth Of Field (DoF) – ефект фокусування. Що й було у Smooth ENBSeries ; • Перенастроєний розмиття в русі (Motion Blur); • Цілком нов...
•Відображення стали більш реалістичними: Зменшено інтенсивність відбитків; У відображенні буде точнісінько те, що знаходиться в кадрі; Покращено якість відображень --------- Зменшено Bloom. Тепер не так багато: Bloom м'яко накладаєтьс...