Cabbie Taxi Driver Style (для конкурса)
Автор:
daniltk2
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.20 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
232
Всього завантажень: 232
Унікальних завантажень: 183

Гість

Lina the Slayer

Гість

Гість

Гість

AnriTool

Channel Jordan

Гість

RayanCooper

K0T-19-2000

Depeche Mode

Jesus_Christ

Asuka Kasen

Krokant
Ще ніхто не оцінив файл
Автомобиль Cabbie в стилистике фильма Таксист
Сделано для конкурса в честь 20-летия GTA III
Прототип Checker Taxicab A11
Особенности
- Взята за основу xbox модель
- Изменены пропорции автомобиля
- Новые фары и номера
- Два варианта, для GTA III и VC
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
23 вересня 2024
GTA 3

Skoda Superb Taxi 2001
Мод Skoda Superb Taxi 2001 для GTA 3 додає в гру таксі на базі популярного седана початку 2000-х років. Цей автомобіль відрізняється своїм комфортом та місткістю, що робить його ідеальним вибором для перевезення пасажирів по Ліберті-Сіті. ...

41
2 MB
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

268
5 MB
16 січня 2024
GTA 3

Russifier для GTA3 (субтитри для голосу, що діє з Wuzvoice)
Rusifier для gta3 v0.1 (субтитри для голосу, що діє з wuzvoice) як руса для Grand Theft Auto 3 v0.1 взяв локалізацію з "buki", а субтитри адаптовані Wuzvoice для більш комфортної гри. ustanovka: зАменитт Французький. В Корнев Попке ігры. Історія ...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...
23 березня 2025
GTA 3

Top Fun (III Style)
Можливо, ви не хотіли бачити цей фургон більше ніде, проте в цій грі він вам напевно сподобається. Встановлення просте, залежно від вашого вибору, перемістіть папку "Top Fun (III Style)" або "Top Fun (III Style) Beta" в папку GTA3 Modloader, і все....
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
22 серпня 2024
GTA 3

Розшукувана система приховування рівня (III)
Коли-небудь хотіли позбутися поліції, але не могли це зробити легко, бо у вас 6 зірок? Коли-небудь хотіли залишитися непоміченими, щоб відвести від себе копів? Тепер ви можете! Це сильно натхнене системою приховування, введеною в моді "Vice Extended...
Коментарі 4