Футболки с символикой LC
Автор:
ՀայՏղաՀՏ, LC (логотип), Valik_2005
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
6.35 Мб
Завантажено:
Завантажень:
72
Всього завантажень: 72
Унікальних завантажень: 59
Всем привет, представляю новый мод, который добавляют футболки с атрибутикой сайта Libertycity. В файле есть 6 одежда, 4 обычние футболки и 2 бонусный футболки вы сам увидите.
Установка
Вы должниы изменить модель в gta3.img через TXD Workshop или IMG Tool, и добавите одежды в файле skins.
Огромное спасибо
LC- за логотипы
Valik_2005 - за идею
Всем пока.
Рекомендовані файли
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
14 липня 2024
GTA 3

LCS PSP Timecyc and weather
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS. Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі. Насолоджуйтесь ...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
22 березня 2025
GTA 3

Клод-спортсмен
Клод вирішив змінити стиль і зайнятися спортом! Тепер він одягнений у: Сіру футболку; Чорний спортивний жилет; Спортивні рукавички без пальців; Сині спортивні штани; Білі кросівки. Цей скін створений для тих, хто хоче побачити Клода в ...

28
50 kB
Коментарі 0