Иконки оружия без рамок для GTA 3
Автор:
ՀայՏղաՀՏ
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
4.61 Мб
Завантажено:
Завантажень:
138
Всього завантажень: 138
Унікальних завантажень: 55
Всем привет, представляю новый мод, который будет показывать иконки оружия без рамок на GTA 3.
Установка:
Заменить иконки оружия в hud.txd через Magic TXD.
Всем пока.
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1631350818_.rarЗавантажити (4.61 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
27 лютого 2024
GTA 3
Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...
22 липня 2024
GTA 3
HD Skins для версії Xbox Claude з PC Head
Привіт усім, я представляю вам мої HD-Retouched, шкури, виготовлені на замовлення, загалом 31 (включаючи тюремну форму), створену для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! сумісний з модлатером та шкірою та кістками (xbox версія Claude з голов...
15 серпня 2024
GTA 3
GTA SNOW (PS Vita Port)
Цей мод призначений для GTA 3 Vita, для його перенесеної версії. В основному він додає снігові текстури до міста Свободи. Мод містить модель та текстури Tommy Versetti (як головний герой) та Клод. Пішохід на сутенеру замінюється, і цього пішохода м...
1 листопада 2024
GTA 3
LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо -мод для GTA 3. Нова версія LCHC від GTA IV/EFLC для GTA 3 з різними треками. Замініть будь -яке бажане радіо, наприклад, Head.mp3. HC 4 ЖИТТЯ! Трекліст: Bad Brains - Великий поглинання; Bad Brains - Sailin On; Закон Мерфіса -...
PUNK123
16
254.86 MB
16 листопада 2024
GTA 3
Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
PUNK123
37
90.68 MB
27 листопада 2021
GTA 3
Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
8 вересня 2024
GTA 3
Курума Мафії
Курума Мафії для GTA 3 Цей мод оновлює автопарк мафії Ліберті-Сіті, замінюючи стандартний "Сентінел" на тюнінговану "Куруму". Особливості модифікації: Новий зовнішній вигляд автомобіля мафії; Сумісність із основною грою; Без помітних поми...
1 листопада 2024
GTA 3
SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...
Aptos
210
94.34 kB
14 січня 2024
GTA 3
Чувак шкури з поштового
Шкури чувака з поштового для GTA 3 Привіт усім! Ще одна нова пачка скінів для GTA 3 від Deathcold. Цього разу він невеликий і заснований на серії відеоігор. Це було занадто легко відтворити їх. Звичайно, вони не є ідеальними, але автор зробив усе, ...
28 березня 2024
GTA 3
Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
28 квітня 2024
GTA 3
B95 Vapid Hutley Pask
Деякий час тому зробив за запитом щось сильно натхнене Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої автомобілі для GTA III, не зовсім у стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування управління; За замовчуванням, замін...
2 травня 2024
GTA 3
Емоджики rectile 1.0
Транспортні засоби для GTA 3, колекція оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виготовлених у одному стилі та додано невеликі деталі, наприклад: читабельні ліцензійні знаки, склоочисники, кришки для газових танків тощо Тепер у кожного авто...
15 червня 2024
GTA 3
Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
12 липня 2024
GTA 3
В оточенні зомбі
Ласкаво просимо до мого нового зомбі -мода для GTA 3. Це називається в оточенні зомбі. Скорочено: SBZ. Попередження: Цей мод все ще перебуває в бета -тестуванні, він має помилки, але вони скоро виправляться! Цей мод - це повне перетворення Grand Th...
25 липня 2024
GTA 3
Важкий пейот [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на основі 1-го покоління Ford Thunderbird (1955). Модель повністю створена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Кастомне управління Кастомні кольори Дост...
XG417
66
288.80 kB
Коментарі 5