Project Neons
Автор:
=SpitFire=
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
6.86 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
comneons.col, comneons.ide, gta3.dat, iii.vc.sa.limitadjuster.asi, neons.dir, neons.img, neons.ipl, timecyc.dat
Завантажено:
Завантажень:
1.7K
Всього завантажень: 1784
Унікальних завантажень: 1025

WilsonGamer2020 ^_^

STEVE45035

Гість

A.P. VISION

Pylasen

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Караул

Гість
Purple_DeaD

aleks926820

vitalyan

K0T-19-2000
Kekko

Edward Kron

BuickJack

Bryxanov1337

Philips_27

AnriTool

VitalRus

ՀայՏղաՀՏ
«AiExcel»
удалено

murdagank

Shagg_E
Ще ніхто не оцінив файл
Эта модификация добавляет неоны на небоскрёбы и магазины стаунтона. Также, модификация включает новый Timecyc.dat с тёмно-синей
ночью. Это только первая бета версия мода, поэтому не все районы и здания получили изменения, но я буду периодически обновлять
эту модификацию.
Установка: Требуется Limit Adjuster. Также, по желанию можно поставить 2DFX Project.
Автоматическая: положить всё в папку с игрой.
Ручная: Положить всё в папку с игрой, кроме файла gta3.dat, открыть файл manual.txt и следовать инструкциям.
Ну вот и всё!
Приятной игры!
Рекомендовані файли
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 8