GTA 3 HD HUD PS2 Style
Автор:
yojo2 & Dingleman
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
118.67 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
hud.txd
Завантажено:
Завантажень:
2K
Всього завантажень: 2071
Унікальних завантажень: 958

Simca_Diplomatico

Гість
Paramonov6453

Гість

RedStar113

1ndreyPC

Гість

Vishnuka

Гість

ArtemRockstar

Гість

Гість

Гість

Гість

GTA Stories

hackimplay

Гість
AirHunt

DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Всем привет! Данный мод заменяет текстуры вашего внутриигрового интерфейса (HUD'а) на более качественные аналоги. Очень хорошо смотрится на широкоформатных мониторах.
Этот мод состоит из двух модов от разных авторов. Иконки оружия в стиле PS2 взяты из \"Classic Colored Mobile Weapon Icons\" от Dingleman, а иконки радара были взяты из \"HQ GTAIII Radar Icons\" от yojo2.
Получившийся в итоге интерфейс выглядит более цельным, а разрешения иконок не разнятся между собой.
Установка: замените файл hud.txd, находящийся по пути \"GTA 3/models/\"
Приятной игры :)
Рекомендовані файли
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

458
1 MB
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

268
5 MB
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
28 березня 2024
GTA 3

HUD із збірки SAM THE ЖТА
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА" Це ори...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
3 березня 2025
GTA 3

PS2 Particle CFG
Цей мод відновлює всі деталі, які були значно зменшені у версії для ПК, такі як дим від машин, краплі води та багато іншого. Іноді деталі додають речам родзинку, і GTA не виняток. Встановлення просте, просто перемістіть папку "PS2 Particle CFG" в п...
7 березня 2025
GTA 3

Потяг з PS2 версії
Чи знаєте ви, що в потязі на PS2 версії GTA 3 є деталі, яких немає на PC, і навпаки? Цей мод націлений це виправити. Встановлення просте: просто перемістіть папку "PS2 Train" до папки GTA 3 modloader, ви також можете встановити її традиційним спосо...

25
100 kB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
Коментарі 2