Saints Row: Gat out of Hell Weapons Pack(GTA3 Version)
Автор:
Ai Excel
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
4.09 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
440
Всього завантажень: 440
Унікальних завантажень: 191
Ще ніхто не оцінив файл
Особенности:
- Полная замена оружия GTA III оружием из Saints Row: Gat out of Hell
- Качественные текстуры
- Качественные модели
- Есть мипмапы
Список оружия:
Gods Hammer - bat
Energy Caster - colt45
Brimstone Belcher - uzi
Damned Impaler - shotgun
Lava Cannon - ak47
Ultor LMG - m16
Ultor Rocket Launcher - rocket
Ark of the Covenant - flame
Umbral Rifle - sniper
SR3 Grenade - grenade
SR3 Molotov - molotov
SR3 Satchel Charges - bomb
Рекомендовані файли
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
23 квітня 2024
GTA 3

Скіни команди SAS з Call Of Duty 4
Екіпіруйтеся для бою з класичною командою SAS! Цей набір додає чотири культові образи солдатів з Call of Duty 4: Modern Warfare у вашу гру! Грайте за: Газа : Проникайте в тил ворога з фірмовим виглядом Газа та харизматичною особистістю. Ка...
48
420 kB
26 квітня 2024
GTA 3

Шкіри Call of Duty
Цей мод додає багато персонажів Call of Duty в GTA III. Жоден з них не є моделями, а є основними шкірами Claude. Ось включені: SAS: Капітан Прайс (має три версії. Капелюх, волосся та лиса голова); Газ; Гріггс (має дві версії. Звичайний...
78
3 MB
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Фореллі буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з'являться в: Portland View; Saint Mark's; Chinatown; Red Light District; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Мафія тепер...
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезавантаження
Просте розвага параметрів. Тепер більше не потрібно зарядити! Встановлення: Android - Папка в архіві "com.rockstar.gta3", щоб скопіювати в папку SD/Android/Data PC - Пройдіть у папки до файлу Gebon.dat, Тому розмістіть його в папці даних вашої гри ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
9 серпня 2024
GTA 3

Збірка зброї
Збірка зброї з Counter-Strike: Condition Zero Цей мод включає в себе портовані моделі зброї з гри Counter-Strike: Condition Zero з деякими правками від автора. Всі моделі ретельно тестувалися у збірці Updated Classic, забезпечуючи відмінну якість т...

120
284 kB
Коментарі 0