GTA III - Zombie Mod
GTA 3: Zombie Mod.
Автор: ProGamer
Перша і єдина на даний момент зомбі-апокаліпсис збірка Grand Theft Auto 3. У цьому моді були змінені заставки (mainsc1, mainsc2, menu, splash1,2,3) на тематику зомбі. Худ і радар теж зазнали зміни. Новий головний герой, скіни зомбі та злегка змінена зброя, є мотоцикл Freeway та багато іншого.
Новознавства\моди:
1. Скрипт зомбі - Zombies v1.2 (автор - Daniel 360)
2. GTA 3 Beta hud mod (автор - gta iii beta boards)
3. Скіни зомбі взяті з моди Armageddon mod v2.2, але так як там замінені не всі педи, деякі створені мною
(Автори Armageddon mod v2.2 - Remigius і I raspy61 I)
4. Головний герой - псих-бомбер із місії "Підстава" оригінальної гри, перероблений мною.
5. Timecyc з Armageddon mod v1.0 (автор - Remigius)
6. Зброя з Armageddon mod v2.2 (автори - Remigius і I raspy61 I)
7. Мотоцикл Freeway із GTA Vice City, замість фургона Rumpo та Dmagic wheel (автор — M@JESTIC)
8. Звуки в меню взяті з GTA Raccoon City Stories (автор - smallcombe)
9. Звук міста взятий із CS 1.6 Zombie Plague 4.3 (автор невідомий)
10. Радар GPS Radar 1.0 (автор - Jey Bee) та Color Radar Mod (автор - Dimzet).
11. Іконки зброї із Snow Mod (автор – HobbyDesigner)
12. Радіостанції сконвертовані з GTA Long Night (автор - Hellfish).
13. Забрав я сам.
14. Доданий Widescreen Fix (автор - ThirteenAG)
15. No Train (автор - daniel 360)
16. No Planes (автор - Daniel 360)
17. Gangs Disarmed Mod (автор - Kloneb @ dguy)
18. Wanted Radar Mod (автор - Dimzet)
19. Картинки в меню, переходах між Портлендом, Стонтоном і Шорсайд-Вейлом і при вході в гру. Я зробив сам.
20. Нові газети – зробив я.
21. Прибрав крики та кректання зомбі. Але діалоги не зміг прибрати, тож вони розмовляють.
22. Прибрав музику та звуки в будинках, наприклад: музику в ресторані Ма Сіпріані та музику в особняку Сальваторе.
23. Збереження для моди. Мій 100% сейв, зроблений для моди.
24. У папці "Опціонально" лежить скрипт, що дозволяє грати в 60 фпс. Його треба перемістити в папку CLEO в директорію із цим модом. (Автор скрипта - ThirteenAG)
Установка:
Витягти з архіву папку GTA III - Zombie Mod, в будь-яку зручну для вас папку, файл-збереження з папки "Збереження для моди" в Документи/GTA3 User Files.
Приємної гри :)
Примітка:
У жодному разі не починайте нову гру! Будуть баги. Грати зі збереженням, яке я поклав до архіву.
Завантажити шрифт для GTA 3: Zombie Mod
быстро и просто
-
gta-iii-zombie-mod_1706980099_1402.rarЗавантажити (690.13 MB)Пароль на архив: libertycity