Сборка модов для GTA III [STEAM]
Автор:
WeeZ
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
100.00 Кб
Завантажено:
Завантажень:
127
Всього завантажень: 127
Унікальних завантажень: 67
Ще ніхто не оцінив файл
Рекомендовані файли
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...

122
8 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...

104
26 kB
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...

82
67 MB
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
12 липня 2024
GTA 3

Surrounded By Zombies
Ласкаво просимо до мого нового зомбі-моду для GTA 3. Він називається Surrounded By Zombies. Скорочено: SBZ. Увага: Цей мод все ще знаходиться на стадії бета-тестування, в ньому є помилки, але їх буде виправлено найближчим часом! Цей мод є повною ко...

132
247 MB
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...

215
261 kB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...

377
12 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...

512
71 MB
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...

172
37 kB
8 жовтня 2024
GTA 3

Manual Driveby (III)
Завжди хотіли не обмежуватися стрільбою з обох сторін у вашій грі? Що ж, у вас є цей мод для стрільби з машини :D Ви можете використовувати наступну зброю: Пістолети, Дробовики, Пістолети-кулемети та Автомати. Як встановити: Встановіть CLEO т...

897
4 kB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...

786
2 MB
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

78
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

311
94 kB
Коментарі 0