GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Складання модів для GTA III [STEAM]
Нове збирання модів для GTA, цього разу Steam версія GTA III.
Дивіться, оцінюйте та пишіть свої пропозиції.
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
WeeZ
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
100.00 Кб
Файл замінює:
Невідомо
Дата додавання:
Завантажень:
113
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
youtu.beЗавантажитиПароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
19 липня 2013
GTA 3
Renegade Weapon Pack
Якісний пакет зброї для GTA III. Звідки конвертована зброя: detonator - battlefield 2 flamethrower - Commando Funebrero sniper m-24 - Endorphin, SixShooter, Candied_Clown, Twinkie Masta, Ghost Ops (Strykerwolf), Miesteron, Edisleado m16A2 - Model: t...
5 листопада 2012
GTA 3
Law Enforcement Pack
Мода для GTAIII! Що замінює я думаю та так ясно. Уважно читайте Рідмі!
30 жовтня 2013
GTA 3
GTA 3 SKIN EDITOR
Проста програма для створення красивих скінів у Grand Theft Auto 3. Плюс програми у тому, що можна завантажити свій скін та модифікувати
16 травня 2021
GTA 3
GTA 3 titles upscaled
Інтроролик GTA 3, збільшений у 2 рази з використанням ІІ. Оригінальний файл було взято з PlayStation версії гри.
17 травня 2012
GTA 3
Snakefun's Skin Pack I
Опис: Набір із 10 супер якісних скінів! Гріх не завантажити.
27 червня 2020
GTA 3
Збірник зброї для GTA 3
GTA III Weapon Pack Особливості: - гарна якість моделей та текстур (HD); - Змінений particle.txd; - Нові ефекти крові та вогню; - Реалістичні налаштування зброї. Встановіть за допомогою ModLoader....
29 грудня 2012
GTA 3
Bender Skin 1.1
Скін Бендера з Futurama. Я зробив деякі зміни з Бендер: - Великі ноги - Зігнуті ноги - Хіп переміщається вгору - Бендер ще не сидить так глибоко в автомобілях більше, але він, як і раніше, виглядає з них трохи на дні, я не можу виправити цю помилку....
6 травня 2017
GTA 3
GTA IV Vehicles Pack для GTA III (beta)
Господа, добрий день. Хочу уявити частину автопарку з GTA IV для GTA III. Це лише beta, наступна частина включатиме весь автопарк, у тому числі й човни. Зміни: -Цілком новий carcols з GTA IV -Handling з GTA IV -Свої колеса у кожного авто -Немає бага...
5 листопада 2013
GTA 3
Claude HD skins
2 HD скіна для Клода Установка: скинути скіни до папки "Skins"
28 лютого 2013
GTA 3
Niko Bellic Skin Pack
Пак скінів для моди Niko Bellic Player для GTA 3. Всі файли в папці Skins перемістити в аналогічну папку в кореневій директорії гри. Приємної гри!
28 грудня 2011
GTA 3
Skin Changer v1.1
Ця версія підтримує версії гри 1.0 та 1.1 (Докладніше - у файлі Supported versions.txt). Управління [ Попередній = скін ] Наступний = скін O Стандартний = скін P Показати номер потокового = скіна....
16 січня 2013
GTA 3
20 skins for gta III
Файл додає 20 скінів для гта 3. як встановити написано в ReadMe. Усі скіни гарної якості.
23 травня 2018
GTA 3
NextGen Cars Pack FULL
Це знову я і мій друг Till Lindermann... І ми представляємо вам мод повної заміни автомобілів у GTA 3 на автомобілі з GTA IV та GTA V. У пакеті представлено 65 транспортних засобів. 4 з них бонусні та додані на додаткові ID'и. Особливості моделей: ...
10 жовтня 2011
GTA 3
Snakefun Skin Pack II
Новий пакет, тема якого тепер військові сили. Відчуй силу! :D Інсталяція: Написано у ReadMe.
31 січня 2018
GTA 3
Skin and Bones v3.0 (+v2.0)
Нарешті, ви можете використовувати Xbox скіни на PC! Це третя версія моди і в ній виправлено безліч багів і недоліків попередніх версій. Такі як краші, криві анімації та колізія. В архіві також йдуть перетворені Xbox персонажі (з перевернутою ієра...
Коментарі 0